Απερρίφθη η έφεση για αποπλάνηση ανηλίκου

Απερρίφθη η έφεση για αποπλάνηση ανηλίκου

Απερρίφθη η έφεση για αποπλάνηση ανηλίκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 778 ΦΟΡΕΣ

Ανυποστήρικτη κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων η έφεση που είχε ασκήσει 37χρονος ο οποίος έχει καταδικαστεί για αποπλάνηση ανηλίκου και συγκεκριμένα μίας κοπέλας η οποία δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της.

Για την υπόθεση αυτή, στο τέλος Οκτωβρίου 2021 ο 37χρονος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε φυλάκιση 2 ετών με τριετή αναστολή, ποινή που διατηρεί πλέον μετά την απόρριψη της έφεσης τους από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ως ανυποστήρικτη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο 37χρονος φέρεται να είχε γνωρίσει μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης την ανήλικη την Άνοιξη του 2017 και να συνομιλούσαν, καθώς η τότε 14χρονη κοπέλα του είχε εμφανιστεί ως ενήλικη.

Οι γονείς της ανήλικης θεωρώντας ότι είχε σχέση με κάποιον συνομήλικό της δέχτηκαν να τον φιλοξενήσουν για τις εορτές του Πάσχα της ίδιας χρονιάς. Πράγματι ο 37χρονος μετέβη στο νησί μας και τότε διαπίστωσε το νεαρό της ηλικίας της κοπέλας και ότι του είχε πει ψέματα, ενώ για τη σχέση αυτή επέφεραν αντιρρήσεις και οι γονείς της ανήλικης.

Ο 37χρονος επέστρεψε στην πόλη του όμως μία εβδομάδα αργότερα η ανήλικη προσπάθησε να πάει να τον βρει, με το πλοίο της γραμμής, όμως εντοπίστηκε και επέστρεψε πίσω. Τελικά μετά από πιέσεις της ανήλικης, ο 37χρονος ήρθε στο νησί μας και περίπου τον Ιούνιο του 2017 είχε για πρώτη φορά ερωτική σχέση με την ανήλικη.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω