Προφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Προφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Προφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 24537 ΦΟΡΕΣ

Αρνήθηκε για άλλη μία φορά τις κατηγορίες

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε πριν από λίγο μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Ο αλλοδαπός απολογούνταν για περίπου δύο ώρες, συνοδευόμενος από το συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο κ. Ζαφείρη Δρόσο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπαγκλαντεσιανός αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Στο μεταξύ, δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας έκανε η οικογένεια της άτυχης Αναστάζια δια του δικηγόρου της, κ. Δημήτρη Δρόσου του Νικολάου.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κ. Δρόσος εξήγησε πως οι συγγενείς της 27χρονης Πολωνής, «περιμένουν τα αποτελέσματα όλων των εργαστηριακών εξετάσεων και την ιατροδικαστική ώστε να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί με την κοπέλα. Είναι μία υπόθεση η οποία είναι ανοικτή, γιατί σήμερα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, απολογήθηκε για αρπαγή και αναμένουμε να αποδοθούν και άλλες κατηγορίες σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλον τυχόν εμπλέκεται» δήλωσε στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας κ. Δημήτρης Δρόσος.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται ακόμη οι έρευνες για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια, αφού μέχρι τώρα ο 32χρονος αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές παρά το ότι θεωρείται βασικός ύποπτος και έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις, εντούτοις δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό. Οι διωκτικές αρχές που χειρίζονται την υπόθεση, εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους, ενώ «φως» στην υπόθεση εκτιμάται ότι θα ριχτεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων σε ότι αφορά τα πειστήρια που έχουν βρεθεί. Δηλαδή τα αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί από το χώρο διαμονής της 27χρονης Αναστάζια, το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, το γενετικό υλικό που έχει ληφθεί, τα δακτυλικά αποτυπώματα καθώς και τις τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν γίνει στην άτυχη κοπέλα. Επίσης σημαντικά θεωρούνται και τα ευρήματα του κινητού τηλεφώνου της 27χρονης τα οποία και αξιοποιούνται αναλόγως.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο