Beach Volley: Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι νεαροί Δωδεκανήσιοι στην Ίο

Beach Volley: Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι νεαροί Δωδεκανήσιοι στην Ίο

Beach Volley: Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι νεαροί Δωδεκανήσιοι στην Ίο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 842 ΦΟΡΕΣ

Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι νεαροί Δωδεκανήσιοι που πήραν μέρος στα προκριματικά του “Beach Pro Tour Ios Futures 2023” που διεξάγεται στην Ίο. Οι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας δεν μπόρεσαν να προκριθούν όμως και μόνο η συμμετοχή τους αν μη τι άλλο κρίνεται πολύ σημαντική.


Στους αγώνες των προκριματικών, οι “rookies” αθλητές μας, ο Ροδίτης Καλιόζης και ο Καρδούλιας από την Κω, προσπάθησαν για το καλύτερο κόντρα στο δίδυμο από την Αυστραλία, Potts/Anyang.


Ωστόσο με μόλις μία φετινή προπόνηση, λόγω Πανελλαδικών αλλά και… κόντρα άνεμο, οι αθλητές από τα Δωδεκάνησα αρκέστηκαν τελικά στις πολύτιμες εμπειρίες από την 3η τους παρουσία σε διεθνές τουρνουά.


Στο α’ σετ οι Δωδεκανήσιοι αθλητές του Κώου προπονητή και πατέρα του διεθνούς μας άσου Δημήτρη Χατζηνικολάου, Αλκιβιάδη, προηγήθηκαν με 15-11 των αντιπάλων τους και μολονότι έφτασαν σε σετ μπολ 20-19, βρέθηκαν από τρία σερί λάθη πίσω στα σετ, 0-1.


Στο β’ σετ οι Καλιόζης/Καρδούλιας μπήκαν δυνατά στο ματς, «πήραν κεφάλι» στο σκορ με 4-2, αλλά τα πιο έμπειρα και μεγαλύτερα σε ηλικία «καγκουρό» με αντεπίθεση διαρκείας και ανεβασμένο μπλοκ ξέφυγαν με ένα επί μέρους σερί 1-9, 5-11 για να φτάσουν εύκολα με 21-8 στη νίκη επί της ελληνικής ομάδας, που λόγω του δυνατού αέρα, δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της.

«Στην 3η διεθνή παρουσία μας ως ζευγάρι, μετά τα περσινά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα U20 και U18 σε Τουρκία και Λουτράκι αντίστοιχα, ήρθαμε στην Ίο να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.

Σήμερα κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά ερχόμαστε και οι δύο από Πανελλαδικές, οπότε σε σχέση με πέρυσι δεν είχαμε φέτος χρόνο για προπονήσεις.
Κάναμε στο Μυλοπότα την πρώτη μας φετινή προπόνηση ως ζευγάρι, οπότε λογικό ήταν να μην μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όπως θα θέλαμε στις απαιτήσεις του αγώνα» δήλωσε ο 18χρονος διαγώνιος του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, Γιάννης Καρδούλιας, που ελπίζει να περάσει στο Πολυτεχνείο.


Από την πλευρά του ο συνομήλικός συμπαίκτης του Καρδούλια και ακραίος του Α.Π.Σ Φλόγα Ρόδου, Δημήτρης Καλιόζης, που θέλει να σπουδάσει Φυσιοθεραπεία ή Γυμναστική Ακαδημία, είπε για το ματς αλλά και το τουρνουά: «Μπήκαμε δυνατά, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, αλλά ο δυνατός αέρας δε μας βοήθησε τόσο πολύ στο παιχνίδι μας.


Προσπαθήσαμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, το διασκεδάσαμε και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.
Οι εντυπώσεις μας από το τουρνουά είναι πολύ θετικές, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, ενώ τόσο οι εγκαταστάσεις στο Μυλοπότα, όσο και οι συνθήκες είναι πολύ καλές».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”