Ποινική διώξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 23χρονου που κατηγορείται για βιασμό

Ποινική διώξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του  23χρονου που κατηγορείται για βιασμό

Ποινική διώξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 23χρονου που κατηγορείται για βιασμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2680 ΦΟΡΕΣ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 23χρονου Ροδίτη που κατηγορείται, μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του, για το βιασμό 20χρονης Ιρλανδής και κρατείται προκειμένου σήμερα να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος που συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, προσήχθη στη συνέχεια συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Πολυξένη Χατζηγιάννη, ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.


Ο 23χρονος που αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβη μεταξύ τους ήταν με τη θέληση της κοπέλας, κρατείται προκειμένου σήμερα να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή Ρόδου για την υπόθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να υποστηρίζει ότι γνωρίστηκαν σε μπαρ με την κοπέλα και στη συνέχεια έφυγαν μαζί και πήγαν σε παραλία του Φαληρακίου όπου είχαν ερωτική επαφή με τη θέλησή της. Αργότερα χωρίστηκαν για να επιστρέψει εκείνη στο ξενοδοχείο της και ο 23χρονος σπίτι του χωρίς να γνωρίζει ότι λίγες ώρες αργότερα επρόκειτο να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας όταν προχθές (27 Ιουνίου 2023) στις έξι το απόγευμα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου η 20χρονη Ιρλανδή και κατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε σε μπαρ στο Φαληράκι και προχθές τα ξημερώματα έφυγε από εκεί με άγνωστο άντρα.


Η ίδια είπε ότι ξύπνησε μερικές ώρες αργότερα έχοντας απώλεια μνήμης για το τι είχε συμβεί από την έξοδο της από το μπαρ και έπειτα, και χωρίς το εσώρουχο της. Επίσης, είπε ότι δε βρήκε τη τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και ότι η μνήμη της άρχισε να επιστρέφει σταδιακά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση, καταλήγοντας στον 23χρονο Ροδίτη, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης του βιασμού της νεαρής αλλοδαπής.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου