Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 24526 ΦΟΡΕΣ

Όταν o Δημήτρης και ο Τάσος Χρύσανθος, ως αδέλφια αποφάσισαν το 2019 να εκπληρώσουν έναν πολυετή στόχο και να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον τόπο τους, την Ιαλυσό, ανοίγοντας τη δική τους trattoria, ένα πράγμα είχαν στο μυαλό τους: να δημιουργήσουν ένα ιταλικό εστιατόριο που να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνα της Ιταλίας.

Και αυτό ακριβώς έκαναν όταν δημιούργησαν την «Τσαπερδόνα». Έκτοτε, η καρδιά της ιταλικής κουζίνας χτυπά δυνατά στο κέντρο της Ιαλυσού, στον ζεστό, ρουστίκ χώρο που δημιούργησαν επί της Ιερού Λόχου και που δεν έχει σταματήσει να μεγαλώνει.

Και πώς να σταματήσει άραγε, όταν οι επιτυχίες υποδέχονται η μία την άλλη;
Η λίστα είναι μεγάλη... Το 2020 λαμβάνουν το βραβείο “Best Food Delivery” από το Restaurant Guru. Το 2021 και το 2022 λαμβάνουν το βραβείο “Best in Rhodes” στην κατηγορία των Ιταλικών Εστιατορίων, και το 2021 την τιμητική διάκριση “Gem of 5 Stars Tastes” στα Hellas Lifestyle Top Business Awards καθώς επίσης και το βραβείο «Αετοί της Γαστρονομίας».

Φέτος, μάλιστα, ο Τάσος και ο Δημήτρης έλαβαν άλλη μία μεγάλη αναγνώριση για τους ίδιους αλλά και για το νησί μας, αφού η Tsaperdona αναδείχθηκε ως ένα από τα εκατό καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας για το 2022, κατακτώντας μία θέση στη λίστα TOP 100 of GREECE και τοποθετώντας την Ιαλυσό στον χάρτη για τους λάτρεις των ιταλικών γεύσεων.

Παρ’ όλα αυτά, η μεγαλύτερη επιβράβευση όπως λένε τα δύο αδέρφια σε συνέντευξή τους στη «Ροδιακή», είναι η αγάπη που λαμβάνουν από τον κόσμο.

Μια ματιά σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αρκεί. 4,8 αστέρια στο Google, 5.0 στο Facebook, 5 ολόκληρα αστέρια στο TripAdvisor και πιστοποίηση Traveller’s Choice. “Best in the city” στο είδος του βάσει του Restaurant Guru και πολλά ακόμα.

Το... «μυστικό» της επιτυχίας;
Όταν την επιχείρησή σου την προτιμούν ανελλιπώς ντόπιοι, τουρίστες, προσωπικότητες της μουσικής σκηνής όπως η Ελένη Βιτάλη και οι Πυξ Λαξ ή του μπάσκετ όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πολλοί άλλοι, ξέρεις πως είσαι σε καλό δρόμο, και όπως μας διαβεβαιώνουν, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.

Με τον Τάσο να εργάζεται 30 χρόνια στον τουρισμό - πάνω από τα μισά ως Hotel Manager, και τον Δημήτρη να έχει περάσει δεκαετίες ως στέλεχος ξενοδοχείων αλλά και μία πενταετία ενεργής εξειδίκευσης στην πίτσα στο Λιβίνιο της Ιταλίας, γνωρίζουν πολύ καλά πώς να κάνουν έναν πελάτη να επιστρέψει.

Σε σχετική ερώτηση της «Ροδιακής», ο Δημήτρης μάς είπε χαρακτηριστικά: «Σεβόμαστε μέχρι και το τελευταίο ευρώ που αφήνει κάθε πελάτης στο μαγαζί μας και δουλεύουμε με σκυφτό κεφάλι, πολλές φορές μαθαίνοντας από τα λάθη μας».
Οι πρώτες ύλες, όπως μας λένε, είναι η βάση προς την τελειότητα. «Το 85% των πρώτων υλών μας έρχονται από την Ιταλία. Η κάβα μας στην πλειονότητά της αποτελείται από ιταλικά κρασιά. Η πίτσα μας γίνεται στον ξυλόφουρνο για να είναι ζουμερή και τραγανή, τα ζυμαρικά είναι φρέσκα, το ίδιο και οι σαλάτες», τόνισε ο Τάσος.

Παράλληλα οι πελάτες, σε συνδυασμό με ένα καταρτισμένο και σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό, είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά, όπως μας αναφέρουν.

«Οι πελάτες μας μάς έχουν φέρει έως εδώ, αυτοί κάνουν την Tsaperdona να ξεχωρίζει», λένε σκεπτόμενοι την πορεία της οικογενειακής τους επιχείρησης τα τελευταία χρόνια.

«Οι Ροδίτες και όσοι κατάγονται από την υπόλοιπη Ελλάδα, έχουν πολύ αυστηρά κριτήρια. Με την κριτική τους, και εκφράζοντας την άποψή τους, μας βοήθησαν να βελτιωθούμε, και τους ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και αυτό επιτυγχάνεται ακούγοντας τον πελάτη και με πολύ σκληρή δουλειά», καταλήγει ο Τάσος σε ερώτηση της «Ροδιακής» για τον σημαντικό ρόλο που οι διαδραματίζουν οι πελάτες στην επιχείρησή τους.

Τα δύο αδέλφια, αφού γιόρτασαν άλλη μία επιτυχία - απόδειξη των κόπων τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμα περισσότερα!

Info:
Tsaperdona Pizza Pasta
Ιερού Λόχου 48, Ιαλυσός 85101
Πληροφορίες & Κρατήσεις:
22410 90525
www.facebook.com/TrattoriaTsaperdona/ 

Διαβάστε ακόμη

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus

Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών: To ΤΕΕ κάνει πράξη την ψηφιακή μετάβαση

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Τα ξενοδοχεία της Ρόδου σάρωσαν στα βραβεία του Tripadvisor

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

To ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ φυλλάδιο προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!