Μακριά από τον καλό τους εαυτό οι Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια…

Μακριά από τον καλό τους εαυτό οι Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια…

Μακριά από τον καλό τους εαυτό οι Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 810 ΦΟΡΕΣ

Άτυχη στάθηκε χθες το πρωί η Λάουρα Ζενέγια που συμμετείχε στα προκριματικά των 400μ. μ’ εμπόδια στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου Νέων Ανδρών-Γυναικών (U23).

Η ροδίτισσα αθλήτρια της Πυγμής Ευόσμου έπεσε στο 10ο εμπόδιο, ενώ φαινόταν ότι ήταν σε θέση να κυνηγήσει μια επίδοση κάτω από το ατομικό της 59.80.


Μάλιστα, μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν στην τέταρτη θέση, αλλά σηκώθηκε και τερμάτισε σε 63.24, επίδοση που την έφερε στην 39η θέση. Η αδελφή της, Ελμπιόνα, είχε κι αυτή συμμετοχή στο αγώνισμα και τερμάτισε σε 61.27 , καταλαμβάνοντας την 36η θέση στο σύνολο των σειρών.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες συμμετοχές για τη χώρα μας χθες το πρωί στο Έσπο της Φινλανδίας, ο Νικόλας Χαρατσίδης έκανε ντεμπούτο σε μεγάλη διοργάνωση με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, και τερμάτισε στην έκτη θέση της δεύτερης προκριματικής σειράς των 400 μ. εμπ. με 53.23.


Ο αθλητής μας πήγε αρκετά γρήγορα το πρώτο μισό της κούρσας, ωστόσο δε μπόρεσε να κρατήσει τον ρυθμό του και στο δεύτερο μισό και κατέλαβε την 25η θέση στο σύνολο των σειρών.


Η Βασιλική Μητσιούλη μπήκε στον προκριματικό των χαμηλών εμποδίων με προσδοκίες να κυνηγήσει μία επίδοση κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (57.96), που θα ήταν ικανή να της δώσει την πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος.
Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να κάνει την κούρσα που ήθελε κι έτσι τερμάτισε σε 59.34 στην 5η θέση της σειράς της και κατέλαβε την 22η θέση στο σύνολο.

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα