Την αποκατάσταση των ζημιών στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» περιμένει η ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Την αποκατάσταση των ζημιών στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» περιμένει η ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Την αποκατάσταση των ζημιών στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» περιμένει η ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 340 ΦΟΡΕΣ

Οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις δόθηκαν από τον ΔΟΠΑΡ προς την ΕΑΣ Δωδεκανήσου, ότι όσες ζημιές προκλήθηκαν στο στάδιο στίβου του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» κατά τη συναυλία γνωστού τραγουδιστή, θ’ αποκατασταθούν πλήρως από τη διοργανώτρια εταιρεία.

Αυτό βεβαίως γνωστοποιήθηκε και μέσω της ανακοίνωσης του Οργανισμού, όταν πήρε έκταση το θέμα με τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν στηθεί όλη αυτή η εξέδρα, η ΕΑΣ Δωδεκανήσου επικοινώνησε με τον ΔΟΠΑΡ, προκειμένου ν’ αλλάξει ο τόπος φιλοξενίας της όλης εκδήλωσης και να προστατευτεί ο χώρος με όλο τον εξοπλισμό για τη διεξαγωγή αγωνισμάτων στίβου.

Παρόλα αυτά και βάσει των όσων υπεγράφησαν μεταξύ ΔΟΠΑΡ και διοργανωτών, αυτό δεν ήταν δυνατό να γίνει κι έτσι τώρα πια πρέπει, τουλάχιστον το ταρτάν να επανέλθει στην προτεραία κατάσταση. Μάλιστα, η ΕΑΣ ζήτησε να γίνει και η απαραίτητη γραμμογράφηση των διαδρόμων, ενώ απ’ ό,τι αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθούν από τον ΔΟΠΑΡ κάποιες εργασίες για να αλλάξει προς το καλύτερο και η εικόνα του σταδίου «Ιωάννης Πρώτος» στην Κάμειρο.

Να αναφέρουμε, τέλος, πως ζημιές προκλήθηκαν στον ελαστικό τάπητα στο Κορακόνερο με τρύπες για να στηθεί η κερκίδα, αλλά και στον χλοοτάπητα, αφού εκεί χρειάστηκε να μπουν ακόμη και φορτηγά…

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου