Αύριο η παρουσίαση και παρέλαση των Εθνικών ομάδων στο “Billie Jean King Cup”

Αύριο η παρουσίαση και παρέλαση των Εθνικών ομάδων στο “Billie Jean King Cup”

Αύριο η παρουσίαση και παρέλαση των Εθνικών ομάδων στο “Billie Jean King Cup”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 528 ΦΟΡΕΣ

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά “Billie Jean King Cup”, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 2 έως 4 Αυγούστου.

Η παρουσίαση και η παρέλαση των ομάδων θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00, στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης και οι οκτώ Εθνικές ομάδες κοριτσιών U16 θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην τελική φάση της Τσεχίας.

Οκτώ Εθνικές Ομάδες κοριτσιών κάτω των 16, μεταξύ των οποίων και η «επίσημη αγαπημένη» μας, θα διεκδικήσουν νέες διακρίσεις. Οι αγώνες θα ξεκινούν καθημερινώς από το πρωί και είναι εγγυημένο ότι οι θεατές θα απολαύσουν υψηλού επιπέδου τένις! Ο Ρ.Ο.Α., η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και της Tennis Europe, διοργανώνουν ακόμη ένα σπουδαίο διεθνές τουρνουά στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, όπου θα παίξουν τα μελλοντικά αστέρια του πανευρωπαϊκού τένις.

Τέρης Χατζηιωάννου: «Η διοργάνωση θ’ αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση της Ρόδου»
Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Τέρης Χατζηιωάννου απευθύνει τον δικό του χαιρετισμό για το τουρνουά: «Σε μία δύσκολη στιγμή για τη Ρόδο, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε το νησί μας, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση αντισφαίρισης θα διεξαχθεί στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Το “Billie Jean King Cup” αφορά Εθνικές ομάδων κοριτσιών U16 και αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά πανευρωπαϊκά τουρνουά τένις, στην ιστορία του αθλήματος στη Ρόδο. Η τεχνογνωσία του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, η σημαντική στήριξη από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., τον δήμο Ρόδου και την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θεωρώ ότι αποτελούν εχέγγυο για μία διοργάνωση, που θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση της Ρόδου σε όλο τον κόσμο.

Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. έχει ως στόχο την προβολή της Ρόδου και μέσω του αθλητισμού και όλοι μαζί πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την αθλητική ανάπτυξη του νησιού.

Καλωσορίζω στη Ρόδο την Εθνική μας ομάδα, την Εθνική της Κύπρου και όλες τις χώρες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά και εύχομαι καλή επιτυχία και καλή διαμονή στο φιλόξενο νησί μας».

Διαβάστε ακόμη

Δεν είχε λύσεις ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Περιστέρι...

Για την πρόκριση στους «8» η ομάδα βόλεϊ Παίδων του Φοίνικα

Στην Πτολεμαΐδα οι Εφοριακοί της Δωδεκανήσου για το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5

Τα αποτελέσματα στον αγώνα «Τάμα 2024» του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Διγενής Κοσκινού: Ο Μιχάλης Μαχραμάς αναλαμβάνει πρόεδρος

Τα αποτελέσματα του «2ου Δάφνινου Αγώνα» στο φράγμα της Απολακκιάς

PLAY OUT - SUPER LEAGUE 2: Με δύο απουσίες ο Διαγόρας

Στο “Ιnternational Jumping Meeting” συμμετέχει η Νικόλ Κυριακοπούλου