Από το σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει η άνοδος στην τουριστική κίνηση

Από το σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει η άνοδος στην τουριστική κίνηση

Από το σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει η άνοδος στην τουριστική κίνηση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5305 ΦΟΡΕΣ

Από το σαββατοκύριακο και περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να αλλάζει η εικόνα στη Ρόδο σε ό,τι αφορά την τουριστική κίνηση, καθώς αναμένεται αύξηση στις πληρότητες των ξενοδοχείων, μετά την κατακόρυφη πτώση των αφίξεων λόγω της πυρκαγιάς στο νησί.

Όπως έδειξαν τα πράγματα, λόγω του δυσάρεστου αυτού γεγονότος χάσαμε τις τελευταίες δέκα μέρες του Ιουλίου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσουμε και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου γεγονός που οδήγησε στο να έχουμε αυτό το διάστημα πτώση στις πληρότητες σε ποσοστό πάνω από 50%.

Όλες αυτές οι μέρες θα είναι μέρες προσαρμογής στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία που επλήγησαν θα επαναλειτουργήσουν καθώς έχουν ανακοινώσει και σχετικές ημερομηνίες, τις οποίες καταβάλλουν προσπάθεια να τηρήσουν.

Ερωτηθείς για το θέμα, ο εκπρόσωπος τύπου της ένωσης ξενοδόχων Ρόδου, Νίκος Γερονικόλας επιβεβαίωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει η εικόνα με την πραγματοποίηση περισσότερων πτήσεων που θα φέρουν περισσότερους τουρίστες στη Ρόδο.

«Πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι δεν επηρεάζονται οι διακοπές στο νησί και ότι έχουμε επανέλθει σε μία φυσιολογική κατάσταση ώστε να μην χάσουμε το 20 ήμερο του μήνα. Οι πρώτες δέκα μέρες θα αφιερωθούν στο να γεμίσουμε σταδιακά ανάλογα και με τις εθνικότητες» δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου