Στις πυρόπληκτες περιοχές κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στις πυρόπληκτες περιοχές κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στις πυρόπληκτες περιοχές κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1250 ΦΟΡΕΣ

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρέθηκε χθες στη Ρόδο και επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές με εντολή του προέδρου του κόμματος κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γιώργο Νικητιάδη, τον βουλευτή Αργολίδας και τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας του κόμματος κ. Ανδρέα Πουλά καθώς και τη βουλευτή Λασιθίου και τομεάρχη Τουρισμού κ. Κατερίνα Σπυριδάκη μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου του κόμματος κ. Νικηφόρο Παπανικόλα, περιόδευσε χθες στις πυρόπληκτες περιοχές και αργά το απόγευμα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

«Το ΠΑΣΟΚ απερίφραστα καταδικάζει κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται, τελεία και παύλα», ήταν η απάντηση του κ. Νικητιάδη σε ερώτηση σχετικά με τα έκτροπα που σημειώθηκαν προχθές το βράδυ στο κτήριο της Περιφέρειας και στο ξενοδοχείο της οικογένειας του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη προχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.

Και συμπλήρωσε ο κ. Νικητιάδης: «ο λαός, οι νέοι άνθρωποι της Ρόδου, έχουν κάθε δικαίωμα και ορθώς διαμαρτύρονται αν κρίνουν ότι κάποια πράγματα δεν έγιναν σωστά.

Αλλά κάθε διαμαρτυρία πρέπει να πραγματοποιείται σε ένα επίπεδο ειρηνικό και τολμώ να πω ότι φαινόμενα όπως αυτό που παρουσιάστηκε μπορεί και να αποπειράται να αμαυρώσει το μεγαλείο που αναδείχθηκε από τον εθελοντισμό τον Ροδιτών...».

Κατά τη συνέντευξη Tύπου, ειπώθηκε ακόμη ότι η φωτιά ξεκίνησε σε σημείο που ήταν δάσος και πως ευθύνες θα αποδοθούν διότι η φωτιά δημιούργησε τεράστιο ζήτημα στο νησί της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»