Ανανεώθηκε η θητεία του Αναστάσιου Σπανού ως αντιδημάρχου Οικονομικών

Ανανεώθηκε η θητεία του Αναστάσιου Σπανού ως αντιδημάρχου Οικονομικών

Ανανεώθηκε η θητεία του Αναστάσιου Σπανού ως αντιδημάρχου Οικονομικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1332 ΦΟΡΕΣ

Με απόφαση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη ανανεώθηκε σήμερα η θητεία του κ. Αναστάσιου Σπανού ως αντιδημάρχου Οικονομικών.

Στην απόφαση του δημάρχου, αναφέρονται τα ακόλουθα:

 ΑΠ Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Α. Ορίζουμε τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Αναστάσιο Σπανό ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Οικονομικών, από την κατά το νόμο δημοσίευση της παρούσης έως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής θητείας στις 31.12.2023, εκχωρώντας του τις παρακάτω αρμοδιότητες, με εξαίρεση τις πειθαρχικές αρμοδιότητες, που είναι αμεταβίβαστες.

Αναλυτικότερα:

Α. Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων κατά τη λειτουργία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, και συγκεκριμένα στις ακόλουθες διοικητικές ενότητες:

 Τμήμα Προϋπολογισμού και Πληροφόρησης.

 Τμήμα Λογιστηρίου.

 Τμήμα ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

 Τμήμα Ταμείου.

 Τμήμα Προσόδων.

 Τμήμα Προμηθειών.

 Καθώς επίσης αποφάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης για την έγκριση των Δαπανών και τη διάθεση όλων των εγγεγραμμένων στον Προϋπολογισμό πιστώσεων, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων που εγγράφονται σε αυτόν με αναμόρφωση, όπως αυτές ορίζονται από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρόδου και τις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων, καθώς και τις Διακηρύξεις Δημοσίων Συμβάσεων και τις σχετικές περιληπτικές διακηρύξεις Δημάρχου και τις Συμβάσεις, πλην όσων αφορούν στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων & Υποδομών και στη Διεύθυνση Μεσαιωνικής πόλης (Διευθύνουσες Υπηρεσίες).

 Με εξαίρεση το Τμήμα Αξιοποίησης-Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας και Κτηματολογίου, το οποίο θα υπάγεται στα καθήκοντά άλλου Αντιδημάρχου που έχει οριστεί από τον Δήμαρχο ρητώς και σαφώς.

Β. Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. 04/04

Γ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

Δ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντα ασκεί ο Δήμαρχος. Ε. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου, στα καθήκοντά του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος που έχει οριστεί από τον ίδιο ρητώς. ΣΤ. Η παρούσα να δημοσιευτεί σε πλήρες κείμενο μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

 

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει αύριο η Επιτροπή Περιβάλλοντος της περιφέρειας

«Σύνδεσμος Αγάπης»: Η αλληλεγγύη πάντα σε πρώτο πλάνο

Σκλαβενίτης: Νέο deal στη Ρόδο – Συμφώνησε με την αλυσίδα «Φλεβάρης»

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 7 νησιά

Στην περιφέρεια Αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ

Λύση με χάραξη νέου δρόμου για τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Λειβάδας Αρχαγγέλου!

Πλειστηριασμοί: Μαζικό "σφυροκόπημα" στη Σύμη, στο "στόχαστρο" ξενοδοχείο 3 αστέρων στη Λέσβο

Σύλλογος ΑμεΑ: Απαλλαγή από τη μηνιαία παρακράτηση φόρου σε μισθούς και συντάξεις για τα άτομα με αναπηρία άνω του 80%