Ιάλυσος: Πήραν τις ευχές της Εκκλησίας

Ιάλυσος: Πήραν τις ευχές της Εκκλησίας

Ιάλυσος: Πήραν τις ευχές της Εκκλησίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1080 ΦΟΡΕΣ

Τις ευχές της Εκκλησίας μέσω του καθιερωμένου ετήσιου Αγιασμού, πήραν χθες άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα φορά στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο της Ιαλυσού όπου έδωσαν το «παρών» και οι Ακαδημίες του συλλόγου. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διαγόρας, ο αντιδήμαρχος Τηλέμαχος Καμπούρης καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ Δημήτρης Παρασκευάς ο οποίος κατάγεται από την Ιαλυσό. Οι «ερυθροκίτρινοι» δέχθηκαν ευχές για τη νέα χρονιά και αμέσως μετά συνέχισαν την προετοιμασία τους προκειμένου να είναι έτοιμοι ενόψει του νέου πρωταθλήματος που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.


Σημειώνεται ότι ο κ. Διακογεωργίου, όπως κάνει κάθε χρονιά, έτσι και φέτος πρόσφερε δέκα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και φίλους του συλλόγου που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ιάλυσο καθώς είναι πάντα πολύ κοντά. Ο Ιάλυσος βάζει τον πήχη και πάλι όσο πιο ψηλά μπορεί δίνοντας και πάλι βάρος και στα νέα παιδιά τα οποία υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου πρόσφερε δέκα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου  σε παλαίμαχους και φίλους της ομάδας
Ο αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου πρόσφερε δέκα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου σε παλαίμαχους και φίλους της ομάδας

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη