Αφέθηκε ελεύθερος ο 15χρονος που κατηγορείται για βιασμό συνομήλικής του

Αφέθηκε ελεύθερος ο 15χρονος που κατηγορείται για βιασμό συνομήλικής του

Αφέθηκε ελεύθερος ο 15χρονος που κατηγορείται για βιασμό συνομήλικής του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8810 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, ο 15χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τον βιασμό μίας συνομήλικής του από τη Σουηδία, μετά από καταγγελία που έκανε η κοπέλα σε βάρος του.

Ο 15χρονος αλλοδαπός συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Γιώργο Κυπραίο, προσήχθη χθες το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος αλλοδαπός είπε ότι πράγματι γνωρίστηκαν με την κοπέλα μέσω εφαρμογής γνωριμιών του διαδικτύου και όταν διαπίστωσαν ότι διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο πήγαν βόλτα στην παραλία όπου συνομίλησαν και κολύμπησαν. Εκεί, στην παραλία είπε ο 15χρονος άρχισαν για πρώτη φορά να έχουν ερωτική επαφή πάντα με τη θέλησή της.

Ο ίδιος περιέγραψε και τη δεύτερη φορά που έγινε στο δωμάτιό της όπου είχαν κοιμηθεί μαζί, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν η μητέρα, η αδελφή και η γιαγιά της 15χρονης Σουηδέζας.

Ο 15χρονος προσκόμισε κατά τη διάρκεια της απολογίας του και τα μηνύματα που του είχε στείλει η ανήλικη καταγγέλλουσα για να τον προσκαλέσει να πάει να τη βρει. Μάλιστα ο ίδιος επισήμανε πως όταν τελικά έφυγε από το δωμάτιο της, τη φίλησε κανονικά και πήγε στο δωμάτιο του να κοιμηθεί όπου και λίγες ώρες αργότερα ξύπνησε γιατί τον αναζητούσαν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο 15χρονος Νορβηγός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1.500 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η 15χρονη Σουηδέζα και κατήγγειλε ότι ο αλλοδαπός συνομήλικός της είχε έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της δύο φορές χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς με τον 15χρονο κατηγορούμενο, γνωρίστηκαν στις 8 Σεπτεμβρίου 2023 μέσω εφαρμογής γνωριμιών του διαδικτύου και καθώς διέμεναν και στο ίδιο ξενοδοχείο έκαναν παρέα. Την επόμενη μέρα 9 Σεπτεμβρίου η ανήλικη κοπέλα είπε πως ο αλλοδαπός από τη Νορβηγία ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η ίδια πρόσθεσε πως μετά απ’ αυτό διέμειναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο και στις 10 Σεπτεμβρίου 2023, ο 15χρονος από τη Νορβηγία ήρθε και πάλι σε επαφή ερωτική μαζί της χωρίς τη θέλησή της. Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία (στις 10 Σεπτεμβρίου 2023) ο ανήλικος αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες