Δημήτρης Χρυσόπουλος: "Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης"

Δημήτρης Χρυσόπουλος: "Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης"

Δημήτρης Χρυσόπουλος: "Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1075 ΦΟΡΕΣ

Σημαντική νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους χαρακτήρισε την πρώτη νίκη του ΑΕΡΑ (επί του Παναργειακού) ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Χρυσόπουλος.

Μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», είπε χαρακτηριστικά τα εξής:


«Το τρίποντο είναι πάντα τρίποντο. Ήταν μία σημαντική νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Όμως έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακόμα μεγαλύτερα και από αυτά που πιστεύουν και οι ίδιοι οι παίκτες ότι έχουν. Δεν έχουμε πιάσει ακόμα τα ποσοστά απόδοσης που μπορούμε να πιάσουμε».


Από εκεί και πέρα, τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει στην ομάδα του Αφάντου μετά τη νίκη επί του Παναργειακού η οποία αναμένεται να δώσει… φτερά ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και στο επόμενο παιχνίδι όπου θα διεκδικήσουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.


Η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε προπόνηση η οποία κύλησε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή. Οι υπόλοιποι που δεν έπαιξαν, γυμνάστηκαν κανονικά.
Από σήμερα, οι «κόκκινοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τη Θύελλα Ραφήνας. Είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που ηττήθηκε εκτός έδρας προχθές και που θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή νίκη μπροστά στο κοινό της.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”