Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Ξεκίνημα με Αγιασμό για τον Σταυρό

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Ξεκίνημα με Αγιασμό για τον Σταυρό

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Ξεκίνημα με Αγιασμό για τον Σταυρό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

Με τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό ξεκίνησε την προετοιμασία της και η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Σταυρού Καλυθιών.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα ακόλουθα: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση για την ομάδας μας!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πατέρας Ευάρεστος που πραγματοποίησε και τον Αγιασμό, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών κύριος Αντωνάς Παναγιώτης, ο τοπικός σύμβουλος κύριος Μάστορας Θεόδωρος, ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος Φλεβάρης Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος κύριος Κωνσταντίνου Αθηνόδωρος, ο γενικός αρχηγός του Απόλλων κύριος Ταχραμάνης Νικόλαος, ο εκπρόσωπος των Παλαιμάχων κύριος Παπαστεργίου Κώστας, επίσης κοντά στην ομάδα βρέθηκαν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος κύριος Κιόττου Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος κύριος Κρασσάς Χρήστος και η γραμματέας κυρία Κώτη Ζωή.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία τους και για την πολύτιμή τους στήριξη! Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Δημητρά Δημήτρη και τον κύριο Μαλωίνα Γεώργιο, τους υπεύθυνους του γηπέδου μας, που μας παρέδωσαν ένα πραγματικό στολίδι για τις προπονήσεις και τους αγώνες μας».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”