Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πάτμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πάτμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πάτμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1442 ΦΟΡΕΣ

της Σμαράγδας Μουλιάτη

Με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ο πρόεδρος της τριμελούς διοικούσας επιτροπής του Κέντρου υγείας Πάτμου κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας και της εκπαίδευσης για το νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο το οποίο σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στο Κ.Υ.Πάτμου.

Την αγορά του ενέταξε ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος στην απόφαση ένταξης της Πράξης «Προμήθεια εξοπλισμού για τις δομές πρωτοβάθμιας υγείας των μικρών νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» και Χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» και τον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της Περιφερειακής Συνοχής», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.


Γι αυτό μας μίλησε ο κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης, ο οποίος είναι και υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη « Πάτμος Μπροστά »:


"Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα αυτό, δουλέψαμε πραγματικά σκληρά, απαιτήθηκαν πολλά ταξίδια, για να επιτύχουμε και αυτόν τον στόχο, Επιμείναμε και τα καταφέραμε.
Έκανα τρία ταξίδια στη Ρόδο και συνεργάστηκα για τα διαδικαστικά με τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο όπως και στην Αθήνα με τον κ. Ροϊλό προϊστάμενο της 2ης ΥΠΕ. Ως Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάτμου, αλλά συνάμα και ως υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Πάτμου (πλήρωμα ασθενοφόρου) μαζί με τους καλούς συναδέλφους μου, τον Μανώλη Κλεούδη και τον Θεολόγο Κορώνη, είχα την χαρά να πραγματοποιήσω, ακόμα ένα ταξίδι στην Αθήνα για έναν πολύ σπουδαίο λόγο.

Ο λόγος του ταξιδιού, αυτήν την φορά, ήταν η εκπαίδευση μας για το νέο, υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, που θα έχουμε στο νησί μας σε λίγες μέρες από σήμερα.
Το υπερσύγχρονο αυτό ασθενοφόρο θα ενισχύσει σημαντικά το Κέντρο Υγείας Πάτμου και θα συνδράμει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε ακόμα μια λύση στις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πάτμου και ένα αίτημα ετών, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Ταυτόχρονα στο ταξίδι αυτό, ως Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάτμου, πραγματοποίησα σειρά συναντήσεων και επαφών, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες, σχετικά με την παραλαβή του νέου μας ασθενοφόρου".

 

Διαβάστε ακόμη

Νικήτας Τσαμπαλάκης: Η Πάτμος είναι έτοιμη για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Οι βιολιστές της Πάτμου στο επεισόδιο της εκπομπής "Ελλήνων Δρώμενα" την Τετάρτη στην ΕΡΤ3

Συνελήφθη 28χρονος επιβάτης πλοίου στην Πάτμο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος συνεπιβάτιδός του

Ένταξη αποκατάστασης δωμάτων και τοιχογραφιών Ι.Μ. Αγίου Ιώαννη του Θεολόγου Πάτμου στο ΠΕΠ 2021-2027

Θα συνεχιστεί η αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Πάτμου

Επεισόδιο με τραυματισμό στο νησί της Πάτμου μετά από συμπλοκή με δύο ανήλικους

Για βιασμό 71χρονης στην Πάτμο κατηγορείται 29χρονος αλλοδαπός

Οι Πάτμιοι της Ρόδου γιορτάζουν τον Πολιούχο τους «Όσιο Χριστόδουλο»