Πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός αγώνας πίστας της Historica

Πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός αγώνας πίστας της Historica

Πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός αγώνας πίστας της Historica

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1359 ΦΟΡΕΣ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη προχθές στο ιστορικό ποδηλατοδρόμιο του σταδίου «Διαγόρας», ο διασυλλογικός αγώνας πίστας (στα αγωνίσματα του σκρατς και του αποκλεισμού), στο πλαίσιο της 5ης Historica, που συνεχίζεται σε καθημερινή βάση στη Ρόδο.

Με τη συμμετοχή των συλλόγων της Ρόδου αλλά και του Φιλίνου και του Ασκληπιού Κω, οι 28 αθλητές-αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, υπό το βλέμμα των σπουδαίων «βετεράνων» που παρακολούθησαν τον αγώνα. Στο στάδιο βρέθηκε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Ρόδου και αρκετός κόσμος, που χειροκρότησε την προσπάθεια των αθλητών που πήραν μέρος.

Η 5η Historica 2023 συνεχίστηκε χθες το πρωί με την εκδήλωση που έγινε για τα παιδιά στον χώρο πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ σήμερα στις 10:30 από την πλατεία Ελευθερίας (μπροστά στο Δημαρχείο) θα ξεκινήσει η ποδηλατοβόλτα απόστασης 30 χιλιομέτρων.

Οι μεγάλες δόξες της ποδηλασίας θα φορέσουν τις παλιές τους στολές και χρησιμοποιώντας τα παλιά ατσάλινα ποδήλατα θα κάνουν την καθιερωμένη βόλτα τους στη Ρόδο. Οι δράσεις της 5ης Historica συνεχίζονται στη Ρόδο, όπως και η έκθεση ποδηλάτου στο Μουσείο Νεοελληνικής τέχνης Ρόδου.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα θα γίνουν κι άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια από την Τροχαία Ρόδου και το Κέντρο Εκπαίδευσης Πεταλούδων, για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης