Παρασύρθηκε πεντάχρονος από δίκυκλο στην Παλιά Πόλη

Παρασύρθηκε πεντάχρονος από δίκυκλο στην Παλιά Πόλη

Παρασύρθηκε πεντάχρονος από δίκυκλο στην Παλιά Πόλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4446 ΦΟΡΕΣ

Σοβαρό προβληματισμό έχει εγείρει το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε μέσα στην Παλιά Πόλη, όταν πεντάχρονο αλλοδαπό αγόρι παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο μοτοποδήλατο, ο οδηγός του οποίου στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή!

Σύμφωνα με καταγγελία που έχει γίνει στη «Ροδιακή», όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο 14 Οκτωβρίου περίπου στις 8 το βράδυ, οπότε και το αγόρι μαζί με τον ανήλικο αδελφό του και τη μητέρα του από τη Φινλανδία βρίσκονταν σε κατάστημα επί της οδού Σωκράτους, στην Παλιά Πόλη.

Καθώς έβγαιναν από την επιχείρηση, μπροστά βρισκόταν το 5χρονο παιδί, το οποίο και σύμφωνα με την καταγγελία, χτυπήθηκε από δίκυκλο μοτοποδήλατο που διερχόταν από τον συγκεκριμένο δρόμο τη στιγμή εκείνη.

Οι διερχόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν τη μητέρα με το τραυματισμένο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός κι έτσι το παιδί εξήλθε από το νοσηλευτικό μας ίδρυμα.

Σε ό,τι αφορά τον οδηγό του δικύκλου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, τράπηκε σε φυγή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό – ευτυχώς- είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη, ωστόσο έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση κατοίκων και επιχειρηματιών οι οποίοι καταγγέλλουν ότι, παρά το γεγονός της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων είναι χωρίς έλεγχο σχεδόν όλες τις ημέρες και ώρες.

Αυτό από μόνο του, ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους ασφαλείας για τους εκατοντάδες τουρίστες που επισκέπτονται καθημερινά την Παλιά Πόλη.

Ειδικά δε για τους δικυκλιστές, που θέλουν να εισέλθουν στα τείχη, η έλλειψη μπάρας ελέγχου κίνησης οχημάτων στην πύλη του παλατιού είναι η εύκολη λύση, αφού μπορούν να εισέλθουν και να εξέλθουν από εκεί.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου