Στο πλευρό του Παναγιώτη Τοκούζη τάσσονται τα στελέχη της παράταξης Γερονικόλα στις Καλυθιές

Στο πλευρό του Παναγιώτη Τοκούζη τάσσονται τα στελέχη της παράταξης Γερονικόλα στις Καλυθιές

Στο πλευρό του Παναγιώτη Τοκούζη τάσσονται τα στελέχη της παράταξης Γερονικόλα στις Καλυθιές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3269 ΦΟΡΕΣ

Βαθαίνει η ρήξη στην παράταξη

Κοινή ανακοίνωση με την οποία ζητούν από τον επικεφαλής της παράταξής τους κο Νίκο Γερονικόλα να ανακαλέσει την απόφασή του αναφορικά με την επιλογή της έδρας στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, η οποία θα στερήσει από τον κο Παναγιώτη Τοκούζη την ανάδειξή του σε τοπικό σύμβουλο, εξέδωσαν σήμερα, μετά από σχετική συνεδρίαση, τα στελέχη της παράταξης στην περιοχή των Καλυθιών.

Ακολουθεί δήλωση η οποία συντάχθηκε κατόπιν διαβούλευσης με τα κάτωθι υπογεγραμμένα μέλη που κατέβηκαν στις εκλογές

"Τα συσσωρευμένα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες του νησιού μας καθώς και η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια η περιοχή Φαληρακίου και η περιοχή Καλυθιών ήταν οι λόγοι που μας ώθησαν να ασχοληθούμε με τα κοινά του τόπου μας και να θέσουμε υποψηφιότητα ως δημοτικοί/τοπικοί σύμβουλοι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ενταχθήκαμε στην παράταξη "Αρχή Οργάνωσης για το νησί μας" με επικεφαλής τον κ. Γερονικόλα πιστεύοντας ότι έχουμε κοινές θέσεις και κοινό όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Τους τελευταίους μήνες δώσαμε έναν άνισο αλλά τίμιο αγώνα και ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, τοποθετώντας την παράταξη μας στη Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας έτσι μια έδρα στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας.

Η απόφαση του επικεφαλής της παράταξης μας, κ. Γερονικόλα, να πάρει την έδρα αυτή για να ευχαριστήσει τον «υπασπιστή» του και κύριο υπαίτιο της ήττας της παράταξης, μας βρίσκει όλους αντίθετους. Η απόφαση αυτή είναι μεν νόμιμη αλλά όχι ηθική.

Ζητάμε από τον κ. Γερονικόλα να παραιτηθεί άμεσα από την αξίωση του αυτή και να παραχωρηθεί η έδρα σ ΄ αυτόν που επέλεξαν και ψήφισαν οι δημότες της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών καθώς είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για τον τόπο τους και οφείλει να το σεβαστεί.

Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε ότι θα αποχωρήσουμε από την παράταξη και ο μοναδικός εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Καλυθιών θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Αργυρός Αργύριος
Μιχαλάντος Παντελής
Παπακαλοδούκας Μιχαήλ
Τοκούζης Παναγιώτης
Αναστασάς Σταμάτιος
Γιωργάς Γεώργιος
Κευγαδιού Σαββούλα
Νικολού Μαρία
Παγωνάκης Γεώργιος
Παπαμιχαήλ Άννα
Σαράντης Βασίλειος
Σιάρμπα Αργυρώ"

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»