Γιάννης Παρασκευάς: Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

Γιάννης Παρασκευάς: Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

Γιάννης Παρασκευάς: Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2212 ΦΟΡΕΣ

Σε δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γιάννης Παρασκευάς αναφέρει:

Μόνο θλίψη και κατήφεια προκαλούν τα όσα συμβαίνουν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο.Είναι φανερό πως εχει χαθεί η διακριτική ευχέρεια «επιλογής του μείζονος από το ελαττον».

Σε μια περίοδο που θα έπρεπε αδιαπραγμάτευτος στόχος να ηταν «η ομογενοποίηση» όλων των υπαρκτών δυνάμεων του πολιτικού μας χώρου, με στόχους την πραγματική του ανασυγκρότηση και την πολιτική του ενδυνάμωση, βιώνουμε πρακτικές και συμπεριφορές που οδηγούν «στην διάλυση και αποσύνθεση».Είναι γεγονός πως, οι Αυτοδιοικητικές εκλογές ηταν μια τραυματική εμπειρία για το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά σε όλη τη χώρα και η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, πάντα με την αίρεση του «αν υπάρχει».

Εκκωφαντική η απουσία του πολιτικού μας χώρου από μια εκλογική διαδικασία στον πλέον προνομιακό μας χώρο, την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και δώσαμε την δυνατότητα και το γήπεδο ελεύθερο, για να παίξει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τα δικα του παιχνίδια.

Αυτή η έλλειψη πολιτικής παρέμβασης και προοπτικής, έδωσε χώρο και ελευθεριότητα, όχι ελευθερία, σε πολύ μεγάλο αριθμό αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών σε όλη τη χώρα, να ενταχθούν σε συνδυασμούς ελεγχόμενους και προικοδοτούμενους από την ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ. Το κενό κανείς δεν το αποδέχεται, όπως για κάθε λογικό άνθρωπο δεν υπάρχει αποδοχή του «ενός κακού μύρια έπονται», δεν είναι κατανοητή λοιπόν, η τάση της συμβολής μας στην περαιτέρω «απαξίωση του πολιτικού μας χώρου».

Ο πολίτης και ειδικά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται και υπομονετικά περιμένουν τις πολιτικές μας θέσεις, για τα προβλήματα που τον ταλανίζουν και ουδόλως ενδιαφέρονται για «τις εσωκομματικές τριβές και αντιθέσεις, τις κατά περιόδους επικλήσεις καταστατικών λειτουργιών και πόσο μάλλον για τις πολιτικές προσωπικές επιδιώξεις του όποιου μέλους». Ο κατήφορος είναι εύκολος, κατρακυλάς και πιάνεις πάτο, η ανηφόρα είναι δύσκολη, για να την ανέβεις θέλει και τροπο και κόπο.

Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε, γιατί περί θορύβου και χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα πρόκειται, εχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα, οι ψηφοφόροι όσοι εχουν απομείνει λένε, «άφησε τους αυτούς, μην τους δίνεις σημασία, τρώγονται για τα δικα τους και τις προσωπικές προοπτικές τους». Αυτό ζητάμε να είναι το μήνυμα μας?

Στην συνάντηση της Δευτέρας στο ΠΛΑΖΑ στις 7,30μμ μας δίνεται η δυνατότητα να συζητήσουμε, θεωρώ ότι η απουσία του όποιου δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τον πολιτικό μας χώρο, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ και δεν θα ήθελα να την χαρακτηρίσω σκόπιμη.Επίσης θεωρώ ανεπίτρεπτες τις όποιες παραινέσεις για αποχή από την ολομέλεια»

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος