Ανασυγκροτήθηκε το Δ.Σ. των εργαζομένων στην καθαριότητα

Ανασυγκροτήθηκε  το Δ.Σ. των εργαζομένων στην καθαριότητα

Ανασυγκροτήθηκε το Δ.Σ. των εργαζομένων στην καθαριότητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1465 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο στις 13 Οκτωβρίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30π.μ στα γραφεία του Δ.Σ. του Σωματείου Ένωση Εργατοϋπαλληλικού και Επιστημονικού Προσωπικού Εργαζομένων στον δήμο και στις δημοτικές επιχειρήσεις στην οδό Νέα Αγορά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου, συνήλθε σε συνεδρίαση μετά την εκλογή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του παραπάνω Σωματείου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την Ανασυγκρότηση του Δ.Σ.

Μετά την παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ. Ντελλάκη Ιωάννη κλήθηκε το πρώτο μέλος όπως προκύπτει από το πρακτικό του Δ.Σ. ο Γαλιάτσος Ελευθέριος για να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ. όπου εκλέχθηκε και πρόεδρος.

Ο Γαλιάτσος Ελευθέριος κατά το παρελθον έχει εκλεγεί δύο φορές ως αντιπρόεδρος του Σωματείου, επιτέλεσε μία φορά γενικός γραμματέας αυτού , υπήρξε δύο φορές εκλεγμένο μέλος του Σωματείου του για εκπροσώπηση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, καθώς επίσης έχει εκλεγεί και δύο φορές ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Π. - Ο.Τ.Α.)

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος των εργαζομένων της καθαριότητας κ. Γαλιάτσος Ελευθέριος ευχαρίστησε τον κ. Ντελλάκη Ιωάννη λέγοντας τα εξής:

«Ο Γιάννης Ντελλάκης καθ’ όλη την θητεία του ως πρόεδρος του Σωματείου μας, προασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο σύμφωνα με τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα τα δίκαια και δημοκρατικά δικαιώματά μας και σε αρκετές φορές παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, πουθενά δεν λύγισε, δεν υπέκυψε.

Πιστός στις αρχές και τις αξίες της ηθικής αγωνιζόταν πάντα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων-μελών του Σωματείου μας και έφερνε πάντα το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν, ιδιαίτερα στα δύσκολα.

Εκ μέρους του νέου μας Δ.Σ καθώς και εμένα προσωπικά θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και να εκφράσω τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για όλα όσα πέτυχε!»

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας