Βράβευση Τυροκομείου στην Κάσο

Βράβευση Τυροκομείου στην Κάσο

Βράβευση Τυροκομείου στην Κάσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 950 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την βράβευση των ακριτών παραγωγών από τον «Γαστρονόμο» της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» μεταξύ των οποίων βραβεύτηκε και ο Γιάννης Βοναπάρτης με το Τυροκομείου Κάσου, ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτοκριτός απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ εσένα προσωπικά, αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειάς σου για την βράβευση της επιχείρησής σου με την επωνυμία «Τυροκομείο Η.Ν. Κάσου» στα 13α βραβεία του Γαστρονόμου της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

Ένα βραβείο για τους ακρίτες παραγωγούς που εσύ δίκαια κατέκτησες με σκληρή δουλειά και με την άριστη ποιότητα των προϊόντων σου . Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν οι Κασιώτες κατακτούν την επιτυχία, πολύ απλά γιατί μαζί τους θριαμβεύει και διαφημίζεται και το νησί μας με την πλούσια παράδοση ακόμα και στη γαστρονομία.

Όταν οι Κασιώτες και οι Κασιώτισσες κατακτούν τους στόχους τους και διακρίνονται για την άρτια δουλειά τους, παίρνουν μαζί τους ψηλά και την Κάσο μας. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην επιχείρηση. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έπονται πολλές ακόμα βραβεύσεις. Η επιτυχία είναι δεδομένη μιας που η οικογένεια έχει άξιους συνεχιστές. Ευχαριστούμε για την διαφήμιση που πρόσφερες στην Κάσο και την παράδοση της».

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα της Κάσου την 1η Ιουνίου στην Αθήνα

Μιχάλης Ερωτόκριτος: «Με παρέμβασή μας καταφέραμε να έχουμε ένα επιπλέον δρομολόγιο “κοντοτάξιδο”»

Συνέδριο με 70 εισηγητές στην Κάσο με επίκεντρο το Ολοκαύτωμα

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας Δημαρχών Η.Ν. Κάσου και Καρπάθου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών

I SEA - Δράση εθελοντικού καθαρισμού στην Η.Ν. Κάσο

Δενδροφύτευση στην Η.Ν Κάσο

Ίδρυση σχολής ξυλοναυπηγών στην Η.Ν. Κάσο

Επίσκεψη ιατρικών κλιμακίων «ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗ» και ΑΜΚΕ «ΓΑΛΗΝΟΣ» στην Η.Ν. Κάσο