Κολυμβητική ημερίδα σήμερα στο Κολλέγιο

Κολυμβητική ημερίδα σήμερα στο Κολλέγιο

Κολυμβητική ημερίδα σήμερα στο Κολλέγιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 842 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιείται σήμερα στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου της Ρόδου το swimming grand prix vol.2. Πρόκειται για αγώνες κολύμβησης που διοργανώνει ο σύλλογος «Πιγκουίνοι» και αποτελούν ανοιχτή πρόσκληση για όποιο σωματείο θέλει να πάρει μέρος.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10π.μ. με τα αρχάρια τμήματα και τα παιδιά του σωματείου μας που κολυμπάνε με βοήθημα, όπου στο τέλος θα τους περιμένει ένα μπαλόνι κι ένα μετάλλιο. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, «στη συνέχεια στις 11:00 (ώρα προ. 10:45 ) θα περάσουμε στο κύριο μέρος της χρονομέτρησης.

Εκεί θα ξεκινήσουν οι αθλητές που κολυμπάνε χωρίς βοήθημα και αφορά τις ηλικίες 2018 - 2015, θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε 2 αγωνίσματα των 25μ. Τη συνέχεια θα δώσουν στις 12:15 (ώρα προ. 11:45) οι αθλητές του 2014 και μεγαλύτεροι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε 3 αγωνίσματα της επιλογής τους 50μ. ή 100μ.

Στις κατηγορίες 2018-2015 όλα τα παιδιά θα πάρουν από ένα μετάλλιο συμμετοχής που είναι μεγάλο κίνητρο γι’ αυτές τις ηλικίες καθώς επίσης θ’ αναρτηθούν και τα αποτελέσματα όλων των αθλητών ώστε το κάθε παιδί να γνωρίζει τη βελτίωσή του.
Στις κατηγορίες 2014 και μεγαλύτεροι η βράβευση θα είναι για τους 3 πρώτους σε κάθε κατηγορία».

Και αγώνας Πόλο
Οι «Πιγκουίνοι» ανακοίνωσαν ότι θα διεξαχθεί και ένας αγώνας Πόλο, στο «κλείσιμο» της ημέρας. Ειδικότερα:

«Άλλος ένα φιλικός αγώνας Πόλο καθώς θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις μας στο Κολλέγιο Ρόδου με την ομάδα υδατοσφαίρισης του Ροδίων Άθλησης το Σάββατο στις 18 Νοεμβρίου στις 14:00. Είναι σίγουρο πως και οι δύο ομάδες θα παρουσιάσουν πολύ ωραίο θέαμα στην δεύτερη συνάντησή τους σ’ έναν χρόνο.

Σκοπός του σωματείου μας είναι φέτος να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όσο τον δυνατόν περισσότερα φιλικά.

Όντως ομαδικό και άθλημα επαφής, είναι πολύ βασικό τα παιδιά να έχουν χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια που θα τους ανατροφοδοτούν και θα τους ενισχύουν το κίνητρο για προπόνηση. Τα φιλικά παιχνίδια είναι ο καλύτερος τρόπος τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να δοκιμάσουν πράγματα μαζί με τους προπονητές τους.

Οι ακαδημίες της ομάδας μας μετά από το ταξίδι τους στην Καλαμάτα για φιλικά παιχνίδια θα έχουν πλέον ένα ισχυρό κίνητρο να προπονούνται και να κάνουν φιλικά με τις ομάδες του νησιού μας.

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί μετά το προγραμματισμένο grand prix κολύμβησης. Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες να περάσουν πολύ όμορφα να δώσουν δυνατές μάχες και να χτίσουν έξω από το νερό δυνατές σχέσεις φιλίας!»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”