Aποκαταστάθηκε πλήρως ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Σταυρόπουλος που υπηρετεί στην Κω

Aποκαταστάθηκε πλήρως ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Σταυρόπουλος που υπηρετεί στην Κω

Aποκαταστάθηκε πλήρως ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Σταυρόπουλος που υπηρετεί στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1457 ΦΟΡΕΣ

Αποκαταστάθηκε πλήρως Αστυνομικός Υποδιευθυντής που υπηρετεί στην Κω και σε βάρος του είχε σχηματιστεί ποινική υπόθεση η οποία τέθηκε στο αρχείο.

Πρόκειται για την 11η ποινική δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του κ. Ανδρέα Σταυρόπουλου ο οποίος ανήκει στη Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου και για την οποία – όπως και για όλες τις προηγούμενες- έχει δικαιωθεί από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα για την αποκατάσταση του, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, έχει δημοσιευθεί σχετική ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. 44 φορές (κάθε φορά δημοσιοποιείται τέσσερις φορές)!

Όπως είναι γνωστό ο κ. Σταυρόπουλος έμπειρος και δραστήριος επαγγελματίας, έχει καταφέρει να εξιχνιάσει αρκετές υποθέσεις από τις υπηρεσίες όπου υπηρέτησε τα προηγούμενα χρόνια, δίδοντας «ηχηρά χτυπήματα» στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών και όχι μόνο!

Το έργο που έχει επιτελεστεί κατά την θητεία του κ. Σταυρόπουλου, κατά κοινή ομολογία, μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ τροχοπέδη στην πορεία του αυτή αποτέλεσε ο σχηματισμός διαφόρων ποινικών δικογραφιών σε βάρος του, οι οποίες έχουν τεθεί στο αρχείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ανδρέα Σταυρόπουλου του Κωνσταντίνου, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία του Νοτίου Αιγαίου. Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος αθωώθηκε με αμετάκλητη δικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που είχε κατηγορηθεί ότι διέπραξε την 04-06-2017, στην Κω Νομού Δωδεκανήσου, όταν υπηρετούσε σε υπηρεσία της ίδιας περιοχής.

Η Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του προαναφερόμενου Αξιωματικού».

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Προσλήψεις στον δήμο Κω

Η καθαριότητα των αρχαιολογικών χώρων

Έκλεψε τον εργοδότη του

Αεροδιακομιδή για 30χρονο πολυτραυματία από την Κω στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη σε Ίντερνετ καφέ