Εν αναμονή ανακοινώσεων για την ποδηλασία…

Εν αναμονή ανακοινώσεων για την ποδηλασία…

Εν αναμονή ανακοινώσεων για την ποδηλασία…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 879 ΦΟΡΕΣ

Στο τέλος πια της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην ποδηλασία, και οι υπεύθυνοι των σωματείων αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία, καταρχάς όσον αφορά την πανελλήνια κατάταξη.

Αυτή αφορά τη βαθμολογία όλων των συλλόγων από τις επιδόσεις των αθλητών-αθλητριών τους στις διοργανώσεις και τα αγωνίσματα σε δρόμο, πίστα και ορεινή ποδηλασία.

Εκτός αυτού, επιπλέον βαθμούς παίρνουν όσοι διοργανώνουν διασυλλογικούς ή άλλου επιπέδου αγώνες, αλλά μετρούν και οι παρουσίες εκπροσώπων σε διεθνείς συναντήσεις.

Στην αναμονή είναι οι σύλλογοι και για τις μεταγραφές αυτής της περιόδου, αφού έληξε η προθεσμία για τις αιτήσεις, απομένοντας πια ο ΕΟΠ ν’ ανακοινώσει τα ονόματα των αθλητών κι αθλητριών που μετακινούνται. Ήδη ο Ροδήλιος έκανε γνωστές κάποιες από τις μεταγραφές του από τον Έλαφο, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι επισήμως.

Τρίτο θέμα, σχετικό με την ποδηλασία, είναι αυτό των προπονητών και της αναβάθμισης των διπλωμάτων τους. Ήδη αρκετοί από τα Δωδεκάνησα πήραν αυτό της Γ’ Κατηγορίας από τη ΓΓΑ, ενώ για ν’ ανέβουν επίπεδο χρειάζεται, πέραν από την αναγνώρισή του, να δουλέψουν και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε σωματεία που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Απ’ ό,τι φαίνεται, μόνον τρεις προπονητές από τα Δωδεκάνησα θα είναι ανάμεσα σ’ αυτούς που θα καθίσουν ξανά στα… θρανία, ώστε να πάρουν δίπλωμα Β’ Κατηγορίας, όμως τα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως.

Ν’ αναφερθεί πως προπονητής Γ’ Κατηγορίας δεν δύναται να προετοιμάζει αθλητές-αθλήτριες για συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα…

Αφού… τακτοποιηθούν όλα τα παραπάνω, οι σύλλογοι θα πρέπει να οργανωθούν για το 2024, δηλώνοντας στην ΕΟΠ τους αγώνες που προτίθενται να διοργανώσουν, σε συνεννόηση με την Τοπική Επιτροπή ώστε να μην συμπίπτουν κάποιοι.

Στις αρχές του χρόνου αναμένεται, τέλος, να γίνουν περισσότερες πληροφορίες γνωστές σχετικώς με τους διεθνείς αγώνες στη Ρόδο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”