Γ. Νικητιάδης: «Η εισαγόμενη ακρίβεια παράγεται στη… χώρα της Νέας Δημοκρατίας»

Γ. Νικητιάδης: «Η εισαγόμενη ακρίβεια παράγεται στη… χώρα της Νέας Δημοκρατίας»

Γ. Νικητιάδης: «Η εισαγόμενη ακρίβεια παράγεται στη… χώρα της Νέας Δημοκρατίας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2749 ΦΟΡΕΣ

Ο επικεφαλής ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΔΙΜΕΑ, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Παραμονές Χριστουγέννων, ο κ. Πρωθυπουργός, αντί να προσφέρει στο χειμαζόμενο νοικοκυριό χαμηλότερους φόρους και χαμηλότερες τιμές, συνεχίζει να διαφημίζει «καλάθια» που δεν γεμίζουν και «μόνιμες» εκπτώσεις αλλά για έξι μόνο μήνες, ύψους 5% αντί για 10% και 15% που θα περίμενε κανείς αφού οι τιμές στις περισσότερες πρώτες ύλες έχουν μειωθεί σημαντικά. Διότι τελικώς, η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη. Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης αντίστοιχη. Η ακρίβεια στη χώρα μας είναι «Made in ΝΔ».

Τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αποκαλυπτικά για τον πληθωρισμό στη χώρα μας και κυρίως στα τρόφιμα, αναγκάζουν επιτέλους τον κ. Μητσοτάκη που βρίσκεται σε σύγχυση , να δηλώσει ότι «οι αγορές δεν μπορούν μέσα από ένα μαγικό χέρι να αυτορυθμίζονται». Μόνο που πέντε χρόνια τώρα, η ΝΔ έχει απαξιώσει πλήρως το Παρατηρητήριο Τιμών αλλά και την αρμόδια Υπηρεσία Εποπτείας Αγοράς της Γεν. Γραμματείας Εμπορίου εν ονόματι της νεοφιλελεύθερης εμμονής της.

Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν ανάγκη από ελεημοσύνες και επιδόματα. Απαιτούν δραστικές παρεμβάσεις όπως μείωση του ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα, μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, έλεγχο ολόκληρης της αλυσίδας από τον παραγωγό έως το ράφι, ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και στήριξη των καταναλωτικών οργανώσεων»

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος