Για κλοπές χρημάτων και κοσμημάτων κατηγορούνται 3 ανήλικοι

Για κλοπές χρημάτων και κοσμημάτων κατηγορούνται 3 ανήλικοι

Για κλοπές χρημάτων και κοσμημάτων κατηγορούνται 3 ανήλικοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1246 ΦΟΡΕΣ

Για κλοπές σε δύο κατοικίες κατηγορούνται τρεις ανήλικοι, στην μία εκ των οποίων μάλιστα φέρονται να μπήκαν τρεις φορές και ν’ αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα αξίας περίπου 25.000 ευρώ!

Από τη δεύτερη κατοικία, οι ανήλικοι κατηγορούνται ότι πήραν διάφορα ηλεκτρονικά αντικείμενα, 100 ευρώ και μία τσάντα με διάφορα έγγραφα κι ένα ηχείο.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση εξιχνιάστηκε προχθές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 16, 16 και 19 ετών για κλοπές και απόπειρα κλοπής που φέρονται να διέπραξαν, το χρονικό διάστημα από 14-10-2023έως 24-11-2023.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο 16χρονοι και ο 19χρονος εισήλθαν τρεις φορές σε κατοικία στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου, στις 20 Νοεμβρίου και στις 24 Νοεμβρίου 2023, καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό ν’ αφαιρέσουν (τις δύο φορές, γιατί στις 20 Νοεμβρίου αποπειράθηκαν αλλά δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους) διάφορα χρυσά κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 20.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 4.100 ευρώ και μία άδεια βαλίτσα.

Οι ίδιοι ανήλικοι κατηγορούνται επίσης, ότι στις 20 Νοεμβρίου 2023 εισήλθαν σε άλλη κατοικία απ’ όπου και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τάμπλετ, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και μία τσάντα που περιείχε ένα ηχείο και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, όμως με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών