Αύριο θα συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Αύριο θα συγκροτηθεί σε σώμα  το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Αύριο θα συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2905 ΦΟΡΕΣ

Αύριο, ημέρα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι θα συνεδριάσουν τα μέλη της νέας Διοίκησης στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου που προέκυψαν κατά τις εκλογές της 14ης του μήνα για να καταρτιστούν σε σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι, από την ψηφοφορία προέκυψαν τα 16 μέλη του νέου Δ.Σ. σε σύνολο 18 υποψηφίων τα οποία είναι τα εξής:
Χατζής Ιωάννης, Παπαβασιλείου Ιωάννης, Καλλιουδάκης Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Αθηναγόρας, Νίκος Γερονικόλας, Χατζηλαζάρου Παναγιώτης, Μηνέττος Κωνσταντίνος, Σβυριάδης Θωμάς, Καπετανάκης Νίκος, Πασσάλης Αλέξανδρος, Γεωργαλλίδης Γεώργιος, Κωσταρίδης Παντελής, Μαρκόπουλος Μανώλης, Κολεγιάννης Απόστολος, Μήτσης Σταύρος, Χρυσοχοΐδη Παρασκευή (Εβίτα).

Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι Παλλάς Στέφανος και Κρεσταινίτης Γεώργιος Όπως είναι γνωστό, τη θέση του προέδρου στο νέο Δ.Σ. για τη νέα θητεία θα διεκδικήσει σύμφωνα με όσα έχει ήδη ανακοινώσει, ο κ. Γιάννης Παπαβασιλείου από τα μακροβιότερα στελέχη της ένωσης, με πολυετή πείρα σε διάφορες θέσεις της Διοίκησης, ο οποίος στις εκλογές κάλεσε τους συναδέλφους του σε ενότητα.


Σημειώνεται ότι κατά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για τη νέα Διοίκηση έγινε και ο απολογισμός από τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Μανώλη Μαρκόπουλο, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στις μεγάλες δυσκολίες – προκλήσεις που αντιμετώπισε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και γενικότερα η ξενοδοχία της Ρόδου στα τελευταία τέσσερα χρόνια.


Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πτώχευση του Thomas Cook, στον Κορωνοϊό, στη Σύμβαση εργασίας εν μέσω της πανδημίας, στα ξενοδοχεία καραντίνας, στα πρωτόκολλα λειτουργίας, στον πόλεμο στην Ουκρανία, στην απώλεια της ρωσικής αγοράς, στην έκρηξη του πληθωρισμού, στην έλλειψη προσωπικού, και φυσικά στη μεγάλη πυρκαγιά στο νησί μας, με την άμεση και ασφαλή εκκένωση της Νότιας Ρόδου, την άμεση διαμόρφωση δομών φιλοξενίας, αλλά και την ενεργή υποστήριξη της ΕΞΡ για την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Σημειώνεται ότι από τα στοιχεία, όπως παρουσιάσθηκαν από τον απερχόμενο πρόεδρο, αποτυπώθηκε αύξηση του αριθμού των ενεργών μελών της Ε.Ξ.Ρ, από 380 σε 458, γεγονός που αποτυπώνει την εμπιστοσύνη των Ρόδιων ξενοδόχων στα οφέλη από τη συμμετοχή τους στο πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό τους όργανο.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη