Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1282 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ θα είναι σήμερα, ημέρα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου τα καταστήματα στη Ρόδο για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού στις αγορές του, ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή από την περασμένη Κυριακή 17 του μήνα τα καταστήματα ήταν ανοιχτά τις περισσότερες μέρες από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ προκειμένου να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους να ψωνίσουν όσα χρειάζονται τις γιορτές και να αγοράσουν τα δώρα σε συγγενείς και φίλους που γιορτάζουν.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και αύριο Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για τις τελευταίες αγορές καθώς την επόμενη μέρα Δευτέρα 1 Ιανουαρίου αλλά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά, όπως επίσης και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου. Το εορταστικό ωράριο θα ισχύσει μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, και τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου επανέρχεται το Χειμερινό Ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα.

Η αγορά του νησιού μας μετά τα χρόνια της πανδημίας περιμένει τους καταναλωτές για να κάνουν τις αγορές τους και να τονώσουν την τοπική οικονομία που έχει πληγεί καθοριστικά.

Ο εμπορικός κόσμος αισθανόμενος την ανάγκη του κοινού για αγορές πολλές φορές σε είδη ανάγκης αλλά λαμβάνοντας υπόψη και τα συρρικνωμένα εισοδήματα των πολιτών είναι αποφασισμένος να κάνει καλές τιμές για να προσελκύσει τους καταναλωτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά άρχισε να… ζεσταίνεται από την περασμένη Πέμπτη με την καταβολή του δώρου του Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα καθώς και την καταβολή συντάξεων, επιδομάτων και κρατικών βοηθημάτων στους οικονομικά αδύναμους, με αποτέλεσμα να καταστήματα τροφίμων, ένδυσης, υπόδησης, δώρων, κ.λπ. να καταγράψουν κατακόρυφη αύξηση στην κίνησή τους.

Από σήμερα Σάββατο και για το επόμενο διάστημα το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί στο πλαίσιο του Εορταστικού Ωραρίου, ως ακολούθως:

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 9:00 – 20:00

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 11:00 – 18:00

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου ΑΡΓΙΑ

Τρίτη 2 Ιανουαρίου ΚΛΕΙΣΤΑ

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 9:00 – 21:00

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 9:00 – 21:00

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 9:00 – 21:00

Σάββατο 6 Ιανουαρίου ΑΡΓΙΑ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου ΚΛΕΙΣΤΑ

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»