Με ήττα στο Περιστέρι έκλεισε το 2023 για τον Κολοσσό H Hotels Collection

Με ήττα στο Περιστέρι έκλεισε το 2023 για τον Κολοσσό H Hotels Collection

Με ήττα στο Περιστέρι έκλεισε το 2023 για τον Κολοσσό H Hotels Collection

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1171 ΦΟΡΕΣ

Σε κανένα σημείο του αγώνα σήμερα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» δεν μπόρεσε ο Κολοσσός H Hotels Collection να πάρει κεφάλι στο σκορ, απέναντι στο Περιστέρι κι έκλεισε με ήττα (89-77) το 2023. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κάλυψαν τη διαφορά των 11 πόντων του πρώτου μεταξύ τους αγώνα, καταφέρνοντας να …χτυπήσουν κυρίως στον αιφνιδιασμό, εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των «θαλασσί», όπως επίσης το ότι δεν μπόρεσαν να σταθούν καθόλου καλά στην τρίτη περίοδο. Σίτου, Περάντες και Μπραΐκοβιτς ήταν οι καλύτεροι του Κούρο Σεγούρα, δείχνοντας ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν ουσιαστικά, μιας και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη…

 

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

 

Ο Κολοσσός H Hotels Collection είχε ένα κακό ξεκίνημα, μένοντας πίσω γι’ αρκετό διάστημα από 9 έως 11 πόντους, ενώ χρεώθηκε νωρίς και με δυο φάουλ ο Μπραΐκοβιτς. Από κει και πέρα πέρασε στο παρκέ ο Σίτου κι έδωσε περισσότερη δύναμη στη ρακέτα, αλλά το Περιστέρι… χτύπησε στις αργές επιστροφές των «θαλασσί», φτάνοντας σ’ αυτό το 25-17.

 

Βελτιωμένος ο Κολοσσός H Hotels Collection στην άμυνά του, κατάφερε να… ροκανίσει στη δεύτερη περίοδο τη διαφορά με μπροστάρη τον Σίτου, όμως συνέχισε να έχει κάκιστα ποσοστά από μακριά. Ωστόσο, η ομάδα από το νησί μας περιόρισε τα λάθη της, δεν άφησε τους γηπεδούχους να σκοράρουν, κυρίως στον αιφνιδιασμό κι αυτό αποδείχτηκε πολύ σημαντικό, για να φτάσουμε στο 42-37.

 

Χωρίς καθόλου συγκέντρωση στην τρίτη περίοδο, ο Κολοσσός H Hotels Collection δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Περιστερίου και με τα λάθη του έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να… εκτοξεύσει τη διαφορά, ακόμη και στους 17 πόντους (58-41) στα 5.17’’. Από κείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες του Κούρο Σεγούρα, δεν μπόρεσαν να κάνουν οτιδήποτε σε ταχύτητα και άμυνα περισσότερο, για να πλησιάσουν στο σκορ.

 

Στην τέταρτη περίοδο το Περιστέρι συντηρητικά προσπάθησε να διατηρήσει την υπέρ του διαφορά, αλλά ακόμη κι όταν ο Κολοσσός H Hotels Collection μείωσε 80-72 στο 1.55’ για τη λήξη, δεν μπόρεσε σε κρίσιμα χρονικά σημεία να ευστοχήσει κι έτσι γνώρισε άλλη μια ήττα με 89-77.

 

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 42-37 (ημ.), 71-55, 89-77

 

Διαιτητές: Θεονάς- Μηλαπίδης- Τεφτίκης

 

Περιστέρι (Σπανούλης): Ράνγκλαντ 7, Ντάνγκουμπιτς 8, Λαβ 19 (2), Κασελάκης 8, Τόμπσον 10, Μήτρου-Λονγκ 10 (2), Ξανθόπουλος, Ρένφρο 10, Ουίλιαμς 12 (1), Χούγκαζ, Ζούγρης 5.

 

Κολοσσός H Hotels Collection (Σεγούρα): Γκάουντλοκ 10 (2), Ουτόμι 7 (1), Μπραΐκοβιτς 15, Πόλεϊ 4, Περάντες 16 (4), Παπαγιάννης 1, Πετρόπουλος, Μπιλλής 3, Σίτου 19, Παπαδάκης 2.

ΦΩΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!