Νέα ήττα του Διαγόρα στα Χανιά

Νέα ήττα του Διαγόρα στα Χανιά

Νέα ήττα του Διαγόρα στα Χανιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 896 ΦΟΡΕΣ

Ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που μας συνήθισε στο 2023 και ιδιαίτερα προς το «κλείσιμο» της χρονιάς δείχνει ο Διαγόρας στο 2024. Λίγες μόνο ημέρες μετά την βαριά ήττα στο Αιγάλεω, η ροδίτικη ομάδα γνώρισε ακόμα μια με πολλά γκολ. Αυτή τη φορά ηττήθηκε στα Χανιά από την ομώνυμη τοπική ομάδα με 4 – 0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό με τον Διαγόρα να προσπαθεί κατά διαστήματα αλλά να μην μπορεί να κάνει κάτι για να αποτρέψει το μοιραίο. Τα Χανιά πέτυχαν ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τρία στην επανάληψη, διάστημα κατά το οποίο κυριάρχησαν με αποτέλεσμα να φθάσουν εύκολα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4’ ο Τσέλιος έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια και σούταρε με τη μπάλα να περνάει δίπλο από το κάθετο δοκάρι (άουτ).Στο 15’ μετά από σέντρα του Μανουσάκη, ο Μάναλης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.Στο 23’ ο Κόλα σέντραρε και ο Μανάλης πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 0).Στο 25’ ο Μανουσάκης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Αυγερινός μπλόκαρε.Στο 44’ ο Διαγόρας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από εκτέλεσε φάουλ του Λεσάϊ, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).Στο 64’ ο Μανουσάκης έκανε το γύρισμα και ο Κόλα με δυνατό σουτ από κοντά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αυγερινό για να γίνει έτσι το 2 – 0.Στο 70’ ο Ντίαζ εκτέλεσε κόρνερ, ο Αυγερινός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα στα χέρια του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα (3 – 0).Στο 76’ ο τερματοφύλακας του Διαγόρα έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση (κόρνερ) μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη.Στο 92’ ο Νίλι σέντραρε και ο Νίκολιτς με πολύ δυνατό σου διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπακογιάννης (Αθήνα) και «βοηθοί» του ήταν οι Χρήστος Πλάκας (Δυτική Αττική) και Μαρίνος Μαραθωνίτης (Αθήνα)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μπάτζιος, Σέχου, Σιλά (72’ Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος (65’ Νίλι), Ντίας, Μανουσάκης (65’ Μούλερ), Μάνος (8’ λ.τρ. Κόλα), Μάναλης (72’ Βουό)

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αυγερινός, Αρίας, Μανωλάκης, Ιγκνιάτοβιτς, Σταματούλλας (60’ λ.τ. Λούκιτς), Μασούρας, Τσιαντούλας (78’ Μέντεζ), Φέκκας (71’ Μουντές), Νικόλης, Λεσάι (78’ Τσαβός), Μανιάς

-Σε άλλα παιχνίδια που έγιναν την ίδια ημέρα, η Καλλιθέα επικράτησε με 3 – 0 του Παναθηναϊκού Β’ και η Καλαμάτα με 1 – 0 το Αιγάλεω (με τέρμα που σημειώθηκε στο 98’!)

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.