Κοσμάς Σφυρίου: Αντιφάσκει ο κ. Κασσελάκης, με τον εαυτό του και με τον κ. Τσίπρα

Κοσμάς Σφυρίου: Αντιφάσκει ο κ. Κασσελάκης, με τον εαυτό του και με τον κ. Τσίπρα

Κοσμάς Σφυρίου: Αντιφάσκει ο κ. Κασσελάκης, με τον εαυτό του και με τον κ. Τσίπρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2579 ΦΟΡΕΣ

Γράφει o Κοσμάς Σφυρίου

Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε προχθές συνέντευξη στο κανάλι “Star”. Και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ, με τα εξής λόγια: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν θα συνδιαλεγόταν μ’ ένα κόμμα υπερχρεωμένο και εκβιαζόμενο τον πρόεδρό του».

Αυτά είπε, στη συνέντευξή του, ο ίδιος άνθρωπος, που στις 6 Νοεμβρίου 2023 είχε ζητήσει συνάντηση με τον κ. Νικ. Ανδρουλάκη (στο γραφείο τού προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Βουλή) και είχε δηλώσει «Πρέπει να υπάρχει ένας ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας, χρειάζονται προοδευτικές λύσεις».

Τώρα λέει: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν συνδιαλέγεται μ’ ένα κόμμα... (με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.)». Αντίφαση!
Ποιος ξέρει, τι θα λέει αύριο... ο άνθρωπος, που το 2015 -2016 εκθείαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που το 2019, - όπως λέει ο διευθυντής του γραφείου του - αξιολογήθηκε από τον πρόεδρο της Ν.Δ., ως κατάλληλος για υπουργός της πρώτης κυβέρνησής του...
Σήμερα δηλώνει αριστερός. Αντίφαση!

Πέρα από τις αντιφάσεις, με τις οποίες αναιρεί τον εαυτό του, ο κ. Κασσελάκης αποκρύπτει, πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - και κατά την εξάχρονη θητεία της αείμνηστης Φ. Γεννηματά και κατά τη διετία του Νίκου Ανδρουλάκη - έχει ρυθμίσει τον τραπεζικό δανεισμό του και τον εξυπηρετεί.

Μήπως δεν γνωρίζει αυτή την αλήθεια; Είμαι βέβαιος, ότι την γνωρίζει, αλλά θέλει να προκαλεί εντυπώσεις.

Μήπως δεν γνωρίζει, πως για την υποκλοπή των επικοινωνιών του, ο Ανδρουλάκης έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο τον Ιούλιο του 2022; Το γνωρίζει (εξ άλλου του το τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης κατά τη συνάντησή τους στη Βουλή), αλλά εκείνος τον ψέγει, γιατί, δήθεν, δε μήνυσε τον κ. Μητσοτάκη, γι’ αυτές τις υποκλοπές.

Όμως, θέλει να προκαλεί εντυπώσεις. Καλά, τι πιστεύει, πως θα κερδίσει μ’ αυτά τα «τερτίπια»;
Και δεν φθάνουν αυτά, «σέρβιρε ως ξαναζεσταμένο φαγητό» τον δήθεν εκβιαζόμενο πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλά, δεν του είπε κανείς, πως αυτό μας είχε πει και η άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κα Τσαπανίδου, πέρυσι τέτοια εποχή, όταν δήλωνε:

«Αν ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ανδρουλάκης συνεργαστεί με τον κ. Μητσοτάκη για τον σχηματισμό κυβέρνησης, αυτό θα μπορούσε να είναι προϊόν εκβιασμού από τις υπο-κλοπές».

Κανείς δεν του είπε, τι ακολούθησε τότε; Ο κ.Τσίπρας την «άδειασε» μετά από λίγες μέρες δηλώνοντας: «Δεν πιστεύω - με τη στάση που έχει (ο κ. Ανδρουλάκης) - ότι είναι εκβιαζόμενος ή ότι τον έχουν στο χέρι. Διότι προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, πήγε το θέμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο... Δεν θέλουμε, να υπονοήσουμε τίποτα, μακριά από εμάς».

Αντίφαση του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με τον κ. Τσίπρα!
Καλώς είπε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον κ. Κασσελάκη: «Καλό θα ήταν, να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, πριν μιλήσει».

Διαβάστε ακόμη

Ηλίας Καραβόλιας: Περί της δομής των πραγμάτων

Γιώργος Γεωργαλλίδης: Η ανάγκη επιστροφής της ελπίδας

Θεόδωρος Παπανδρέου: Έχει θέση η τιμωρία στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού;

Πέτρος Κόκκαλης: Εθνική Πράσινη Συμφωνία για την ευημερία

Γιάννης Ρέτσος: Υπερτουρισμός: μύθοι και αλήθειες

Δημήτρης Κατσαούνης: Αυτές οι Eυρωεκλογές χτίζουν γέφυρα με τον Ελληνισμό της Διασποράς

Γιάννης Σαμαρτζής: Τα τεκμήρια διαβίωσης των φορολογουμένων και η δυνατότητα αποφυγής τους

Φίλιππος Ζάχαρης: Εσωτερικός κόσμος, εικόνες και ορισμός του χρόνου