ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Η οδός προς την ΡΟΔΑ γεμάτη λάκκους

ΦΛΑΣ  στο παρελθόν, 1964: Η οδός προς την ΡΟΔΑ γεμάτη λάκκους

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Η οδός προς την ΡΟΔΑ γεμάτη λάκκους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 318 ΦΟΡΕΣ

Εν Ρόδω
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 1964
Αριθ. Φύλλου 3831

 

ΕΠΙΣΤΟΛΑΙ
Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΟΔΙΑ
ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΚΚΟΥΣ
Ελάβομεν και δημοσιεύομεν:
Αγαπητή «Ροδιακή»,
Παρακαλώ όπως δημοσιεύσητε ότι η κατάστασις της οδού από της διακλαδώσεως μέχρι των εγκαταστάσεων Πετρελαίων και της ΡΟΔΙΑ είναι αθλία. Οι λάκκοι εις την οδόν είναι πολλοί και βαθείς και η διέλευσις των αυτοκινήτων δυσχεραίνεται μεγάλως, σημειούνται δε και αρκεταί ζημίαι. Διερωτώνται δε οι διερχόμενοι: διατί η ΡΟΔΙΑ και η Επιχείρησις των Πετρελαίων δεν φροντίζουν να επισκευάσουν την εν λόγω οδόν;
Μετά τιμής
Φ. ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗΣ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ. Κ. ΤΣΕΛΙΟΣ
Εντός των ημερών θα πραγματοοπιηθή συγκέντρωσις της Νεολαίας της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως, κατά την οποίαν θα συζητηθούν θέματα οργανώσεως του εκλογικού αγώνος. Την προεδρείαν της Νεολαίας, ως γνωστόν ανέλαβεν ο δικηγόρος και πολιτευτής κ. Κυριάκος Τσέλιος, πλαισιωθείς από αξιόλογα στελέχη. Η ημερομηνία της συγκεντρώσεως θα ανακοινωθή εντός των ημερών.


ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΩΘΗΣΙΣ
ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Υπό την προεδρείαν του διευθυντού της Νομαρχίας κ. Κάφφαρη εγένετο χθες προσύσκεψις διά την εξέτασιν του εκτελουμένου προγράμματος Κοινωφελών Έργων.
Κατά την ανωτέρω προσύσκεψιν διεπιστώθη ότι τα πλείστα των έργων αποπερατώθησαν, ενώ ετέρων η εκτέλεσις συνεχίζεται εις 31 δήμους και κοινότητας και προβλέπεται ότι θα περατωθούν εντός των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.
Τέλος επίκειται η έναρξις εκτελέσεως διαφόρων έργων εις δήμους και κοινότητας, αι οποίαι περιελήφθησαν εις το προσφάτως αναμορφωθέν πρόγραμμα κοινωφελών έργων.


ΕΝΕΚΡΙΘΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΙΣ
ΔΙ’ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΙΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Υπό του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων ενεκρίθη η χρηματοδότησις διά 50 χιλιάδων δρχμ. του έργου αποπερατώσεως του δημοτικού σχολείου της κοινότητος Αρχιπόλεως.
Επίσης υπό του αυτού Οργανισμού ενεκρίθη η χορήγησις 30 χιλ. δρχμ. διά την αποπεράτωσιν του δημοτικού σχολείου της κοινότητος Λινοτόπι Κω.


Η Ζωή και η Κίνησις των άλλων νήσων
ΚΩΣ (Του ανταποκριτού μας).- Δι’ αποφάσεως του υπουργείου Γεωργίας ενεκρίθη η εκτέλεσις μέρους της γεωτρήσεως αρδεύσεως εις την κοινότητα Κεφάλου Κω.

ΣΥΜΗ (Του ανταποκριτού μας).- Δι’ αποφάσεως της Νομαρχίας εγένετο δεκτή η παραίτησις του δημοτικού συμβούλου Σύμης Δημητρίου Σμυρνάκη και εκλήθη προς ορκωμοσίαν ο αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Παπαφακλής.

ΠΑΤΜΟΣ (Ιδ. ανταπόκρισις).- Δι’ αποφάσεως του Δήμου Πάτμου, εγκριθείσης υπό του Επάρχου Καλύμνου εξελέγη αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτμου ο Θεολόγος Ματθαίος εις αντικατάστασιν του παραιτηθέντος Περικλέους Βάλβη.

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...

Φλας στο παρελθόν 1964, Καρεκλιές και ξύλο για το κέρδος...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Τραυματισμός τριών παιδιών από χειροβομβίδα στην Κω!