Φλας στο παρελθόν, 1964: Αύριον αφίκνειται εις Ρόδον ο αρχηγός της Εθνικής Παρατάξεως

Φλας στο παρελθόν, 1964: Αύριον αφίκνειται εις Ρόδον ο αρχηγός της Εθνικής Παρατάξεως

Φλας στο παρελθόν, 1964: Αύριον αφίκνειται εις Ρόδον ο αρχηγός της Εθνικής Παρατάξεως

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Εν Ρόδω Κυριακή 26 Ιανουαρίου 1964
Αριθ. Φύλλου 3839

ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ
ΑΥΡΙΟΝ ΑΦΙΚΝΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΡΟΔΟΝ Ο κ. ΠΑΝ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΝ
Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑΣ 3 ΕΔΡΑΣ ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΝ ΚΡΙΣΙΝ
Μεγαλειώδη υποδοχήν επιφυλάσσει ο Ροδιακός λαός προς τον αφικνούμενον αύριον αρχηγόν της Εθνικής Παρατάξεως κ. Παναγιώτην Κανελλόπουλον. Καθ’ όλας τας πληροφορίας εκ της πόλεως και της υπαίθρου πλήθη κόσμου θα συρρεύσουν διά να ίδουν και να ακούσουν τον Αρχηγόν ο οποίος θα ομιλήση από του εξώστου των Γραφείων της ΕΡΕ επί της πλατείας Κύπρου.

Πλήθη λαού επίσης θα συγκεντρωθούν εκ της πόλεως και των πέριξ χωρίων εις το αεροδρόμιον διά να υποδεχθούν και να συνοδεύσουν τον κ. Κανελλόπουλον μέχρι της πόλεως.

Το φέρον τον Αρχηγόν αεροσκάφος προερχόμενον εκ Λέσβου, θα προσγειωθή εις τον αερολιμένα την 2αν μεταμεσημβρινήν. Εκ του αερολιμένος δι’ αυτοκινήτων ο Αρχηγός κ. Κανελλόπουλος και οι συνοδεύοντες αυτόν, καθώς και οι υποψήφιοι της Εθνικής Παρατάξεως τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και οι πολίται που θα μετάσχουν της υποδοχής θα κατευθυνθούν εις την πόλιν.

Ο Αρχηγός κ. Κανελλόπουλος θα ομιλήση προς τον λαόν της Ρόδου από του εξώστου των γραφείων εις την πλατείαν Κύπρου την 2.45 μεταμεσημβρινήν.

ΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΙ
Χθες την εσπέραν οι υποψήφιοι της Εθνικής Παρατάξεως κ.κ. Κωτιάδης Χαρίτος και Ζαννής επεσκέφθησαν τας Κοινότητας Θολού, Καλαβάρδων και Παραδεισίου, όπου έτυχον θερμοτάτης υποδοχής και όπου ωμίλησαν ενώπιον πυκνών συγκεντρώσεων πολιτών τονίσαντες ότι μόνον η Εθνική παράταξις εγγυάται σταθερότητα οικονομικήν και εθνικήν ασφάλειαν, καθώς και δουλειά και ικανοποιητικά αμοιβάς εις όλους.

- Σήμερον οι υποψήφιοι της Εθνικής Παρατάξεως θα επισκεφθούν τας κοινότητας Απολακκιάς, Αρνίθας, Ιστρίου, Προφύλιας, Κατταβιάς, Λαχανιάς, Μεσαναγρού, Βατίου και Γενναδίου, όπου θα ομιλήσουν.

- Αφίκοντο εις Ρόδον οι υποψήφιοι της Εθνικής Παρατάξεως κ.κ. Παρθενιάδης και Ιπποκράτης Ταυλάριος.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ
Εις την Δωδεκάνησον-συμφώνως προς παρατηρήσεις αντικειμενικών παρατηρητών-η μεταστροφή του λαού είναι τοι αύτη ώστε θεωρείται βέβαιον ότι η Εθνική Παράταξις έχει εξησφαλισμένας τας τρεις εκ των πέντε εδρών. 

Οι αυτοί παρατηρηταί ετόνιζαν ότι τα δημοσιευόμενα κατ’ αυτάς εις ωρισμένην εφημερίδα της Ρόδου υπαγορεύονται από τα κομματικά Γραφεία της Ε.Κ. και είναι χαρακτηριστικά της ταραχής των Κεντρώων εν όψει της ήττης των. Το βέβαιον είναι ότι η Εθνική Παράταξις θα έχη τας τρεις έδρας.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
Οι υποψήφιοι της Ε.Κ. ωμίλησαν χθες εις διάφορα χωρία ενώπιον πενιχροτάτων συγκεντρώσεων. Ο κ. Ζίγδης επεσκέφθη κοινότητας της Δυτικής Ρόδου. Διεπιστώθη όμως ότι δεν δύναται πλέον να πείση τους αγρότας οι οποίοι αδιαφορούν.

- Σήμερον θα γίνη συγκέντρωσις της Ε.Κ. με συμμετοχήν και του σκληρού πυρήνος της ΕΔΑ εις Ρόδον. Η συγκέντρωσις θα γίνη την πρωΐαν.

- Εκ του περιβάλλοντος υποψηφίου της Ε.Κ. εγνώσθη ότι ο εν λόγω υποψήφιος ανησυχεί διά την τύχην του κατά τας εκλογάς και είναι απογοητευμένος διότι το ρεύμα είναι υπέρ της ΕΡΕ και των Προοδευτικών.

ΓΕΩΤΡΗΣΙΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ ΔΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΝ ΤΗΣ ΚΩ
Δι’ αποφάσεως του υπουργού Γεωργίας κοινοποιηθείσης εις την Νομαρχίαν ενεκρίθη η εκτέλεσις απολογιστικώς μιας γεωτρήσεως διά λογαριασμόν της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του υπουργείου Συγκοινωνιών προς υδροδότησιν του αερολιμένος Αντιμαχείας Κω.

Η γεώτρησις θα γίνη εντός του χώρου του ως άνω αερολιμένος μερίμνη του τομέως Εγγείων Βελτιώσεων Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...

Φλας στο παρελθόν 1964, Καρεκλιές και ξύλο για το κέρδος...