Μπήκε «φωτιά» στην κορυφή!

Μπήκε «φωτιά» στην κορυφή!

Μπήκε «φωτιά» στην κορυφή!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 317 ΦΟΡΕΣ

Νέο «χρώμα» στη «μάχη» του τίτλου έδωσε ο Πολυβώτης Νισύρου, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2–2 απέναντι στον πρωτοπόρο Αστέρα Μασσάρων και ουσιαστικά του… έβαλε φρένο. Πλέον αν Ευκλής και Ταξιάρχης Καλάθου πετύχουν νίκες στα παιχνίδια που έχουν να δώσουν θα μειώσουν σημαντικά την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Πολυβώτη άνοιξαν το σκορ στο 31’ όταν ο Καμπανής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κατάφερε να κάνει το 1 – 0.

Στο 68’ όμως ο Κ. Κιλασίν με κεφαλιά έκανε το 1 – 1 ενώ στο 73’ μετά από μαρκάρισμα στον Νικήτα μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδωσε πέναλτι (διαμαρτύρεται ο Πολυβώτης) και ο Κ. Κιλασίν και πάλι έκανε το 1 – 2.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στις καθυστερήσεις (στο 92’), ο Χειμωνέττος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ρηγόπουλος (Πηδιάκης, Λάμπρου).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Χαρτοφύλλης, Πατρίκης, Χειμωνέττος, Φασουλάρης (40’ Καραγιάννης), Νομικός (68’ Π. Χαρτοφύλλης), Καζάντης (68’ Παπαδάκης), Β. Χατζηνικολάου, Σφακιανός, Γ. Χασαπλαδάκης, Ορσάρης, Καμπανής

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κώστα, Ευαγγελίδης (46’ Μ. Χατζημανώλης), Μουσακίνιας (87’ Αναστάσογλου), Καρανικολάου (46’ Γκινής), Στογιανόφκσι, Νικήτας, Φλεβάρης, Κ. Κιλασίν, Α. Ζατζημανώλης, Τσανάκου (46’ Αντωνίου), Ε. Κιλασίν.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη