Διαγόρας: Ετοιμάζεται για την Καλλιθέα

Διαγόρας: Ετοιμάζεται για την Καλλιθέα

Διαγόρας: Ετοιμάζεται για την Καλλιθέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 720 ΦΟΡΕΣ

Να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Παναχαϊκή (και κυρίως τα θλιβερά γεγονότα που ακολούθησαν) και να κοιτάξουν «μπροστά» και ιδιαίτερα το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Καλλιθέα, θέλουν στον Διαγόρα.

Οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια ομάδα, που μαθηματικά, έχει εξασφαλίσει τον τίτλο αλλά θα προσπαθήσει να πάρει το «τρίποντο» πιστοποιώντας και τον τίτλο του φαβορί, που έχει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Διαγόρας, που δεν κατάφερε στον δεύτερο γύρο, να πείσει με την απόδοσή του, θέλει πλέον στα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια, να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να δείξει, ότι άξιζε μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία από αυτήν που τελικά θα πάρει.

Σημειώνεται ότι με οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα εντός έδρας, η Καλλιθέα φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει το «τρίποντο», ωστόσο οι παίκτες του «γηραιού» θα παίξουν χωρίς άγχος, ελεύθερα και ό,τι ήθελε προκύψει.

Αύριο παίζει η Κ19
Αύριο στη 1μ.μ. στην Ηλιούπολη απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα θα αγωνιστεί η Κ19 του Διαγόρα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Διαιτητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Σιμιτζής και «βοηθοί» του θα είναι οι Σταμάτης Βογιατζής και Φωτούλα Περδίκη, όλοι τους από τον Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”