Να κερδίσει ο Κολοσσός H Hotels Collection τον ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα και μετά βλέπουμε…

Να κερδίσει ο Κολοσσός H Hotels Collection τον ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα και μετά βλέπουμε…

Να κερδίσει ο Κολοσσός H Hotels Collection τον ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα και μετά βλέπουμε…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1227 ΦΟΡΕΣ

Για ένα ημίχρονο άντεξε ο Κολοσσός H Hotels Collection προχθές στο ΟΑΚΑ απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό Aktor για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ηττήθηκε 96-73 κι επικεντρώνεται πλέον στην προσπάθεια για να έρθει η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η επόμενη αναμέτρηση για τους «θαλασσί» θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 16.30 στο κλειστό της Καλλιθέας και με το ροζ φύλλο αγώνος στην κατοχή τους θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την κατάληψη της 6ης θέσης στην κανονική περίοδο.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Κούρο Σεγούρα θα πρέπει να κερδίσουν ΠΑΟΚ και Μαρούσι εντός, να χάσει ο ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα και να κερδίσει η ΑΕΚ το πολύ ένα από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Απίστευτος ο συνδυασμός, αλλά σίγουρα δεν είναι απίθανο να συμβούν όλα τα παραπάνω.

Η εικόνα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Aktor:
Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 26-26, 51-42(ημ.), 79-58, 96-73
Διαιτητές: Τσώνος, Κωνσταντινίδου, Γερακίνης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 9(1), Μωραΐτης 4, Μπαλτσερόφσκι 8, Σλούκας 11(2), Παπαπέτρου 11(2), Γκραντ 4, Ναν 10(2), Λεσόρ 4, Γκριγκόνις 10(3), Ερναγκόμεθ 8, Μήτογλου 13(1), Μαντζούκας 4.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS COLLECTION (Σεγούρα): Γκάουντλοκ 3(1), Κολοβέρος 5, Παπαγιάννης 4, Πετρόπουλος, Χατζηνικόλας, Μπιλλής 1, Καμαριανός 7(1), Σίτου 19, Παπαδάκης 3(1), Πόλεϊ 21(4), Περάντες 10(2).

Κούρο Σεγούρα: «Ο Παναθηναϊκός με το μέγεθός του και την ποιότητα βρήκε λύσεις»
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels Collection, Κούρο Σεγούρα, στάθηκε στη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, παρά την υπερπροσπάθεια της ομάδας του:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Δε χωράνε δικαιολογίες. Ήμασταν με... πέντε παίκτες και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ο Μπραΐκόβιτς είναι σημαντικός παίκτης σίγουρα.

Κάναμε καλά πράγματα στην επίθεση, όμως ο Παναθηναϊκός με το μέγεθός του και την ποιότητα βρήκε λύσεις, απέκτησε πλεονέκτημα και πήρε διαφορά στην τρίτη περίοδο. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο όπου κάναμε αμυντικά λάθη, παίξαμε καλό μπάσκετ με καλά ποσοστά στα δίποντα και στα τρίποντα.

Δεν είναι εύκολο να δώσεις κίνητρο στην ομάδα ύστερα από μια μεγάλη νίκη στην Euroleague αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραμε στα σοβαρά το παιχνίδι, μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής, ενώ μοιράστηκε και το σκοράρισμα. Ήταν μια καλή νίκη για εμάς».

Αναφορικά με τους τραυματισμούς των Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα: «Δεν θα είναι έτοιμοι απέναντι στη Βιλερμπάν. Ίσως να είναι έτοιμοι για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό».

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ
ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη