Τρία νέα πρόσωπα στο επιτελείο του δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη

Τρία νέα  πρόσωπα στο επιτελείο  του δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη

Τρία νέα πρόσωπα στο επιτελείο του δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6574 ΦΟΡΕΣ

Τρεις νέους συνεργάτες, οι οποίοι θα πλαισιώσουν και θα στελεχώσουν τον δήμαρχο Ρόδου και το ιδιαίτερό του γραφείο, ανακοίνωσε χθες ο κος Αλέξανδρος Κολιάδης, με αποφάσεις που αναρτήθηκαν στο Διαύγεια.

Οι τρεις νέοι συνεργάτες του δημάρχου, θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του ίδιου και θ’ ασκούν τα καθήκοντα επιτελικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες, οποιασδήποτε μορφής.

Πρόκειται για τους:
Γεώργιο Σταυρούλη του Δημητρίου, πτυχιούχο ΑΕΙ με εξειδίκευση σε θέματα οικονομικών, ως ειδικό σύμβουλο δημάρχου, για την επικουρία του κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Το αντικείμενο των καθηκόντων του, θα είναι η συνεπικουρία το έργο του δημάρχου, θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά στον δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο και τις θεσμοθετημένες επιτροπές του δήμου με αιρετά μέλη, για θέματα οικονομικής διοίκησης, λογιστικής διαχείρισης και μηχανογραφικής διαχείρισης που άπτονται στους τομείς των αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η δεύτερη απόφαση, αφορά την πρόσληψη του Μιχαήλ Παπαμιχαήλ του Κωνσταντίνου, πτυχιούχου ΑΕΙ με εξειδίκευση σε θέματα διοίκησης και επικοινωνίας, ως ειδικό σύμβουλο του δημάρχου για την επικουρία του κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Το αντικείμενο των καθηκόντων του θα είναι η συνεπικουρία στο έργο του δημάρχου, παρέχοντας εξειδικευμένες γνώμες και υπηρεσίες, στον επιστημονικό σχεδιασμό, συντονισμό και υλοποίηση έργων και προγραμμάτων με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διοικητικής πολιτικής του δήμου καθώς και στην προώθηση της αποστολής και των στόχων του δήμου.

Η τρίτη απόφαση αφορά την πρόσληψη της Ισμήνης – Ευθυμίας Κιόττου του Μιχαήλ, πτυχιούχο ΤΕΙ με εξειδίκευση στις Τεχνολογίες Γραφικών Τεχνών, ως ειδική σύμβουλο του δημάρχου για την επικουρία κατα την άσκηση των καθηκόντων της.

Το αντικείμενο των καθηκόντων της θα είναι η συνεπικουρία στο έργο του δημάρχου, παρέχοντας εξειδικευμένες γνώσεις, σε θέματα σχεδιασμού, επιμέλειας και έργων γραφικών τεχνών και εν γένει κάθε είδους εκδόσεων, εκτυπώσεων εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων στην οπτική επικοινωνία του δήμου που άπτονται των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ.

Για την πρόσληψη όλων, θα υπογραφή ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για την παροχή υπηρεσιών.

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος