Παρών και ο δήμος Χάλκης στην ITB 2024 στο Βερολίνο

Παρών και ο δήμος Χάλκης στην ITB 2024 στο Βερολίνο

Παρών και ο δήμος Χάλκης στην ITB 2024 στο Βερολίνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1033 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει ότι στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού του κόσμου την ITB 2024 στο Βερολίνο η οποία διεξήχθη στις 5 με 7 Μαρτίου στη Γερμανία με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Χάλκης κ. Βασίλη Ρουσσάκη σε άμεση συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού - ΕΟΤ και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη παρουσιάστηκε σε όλους τους συμμετέχοντες η Χάλκη ως ελκυστικός βιώσιμος προορισμός.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χάλκης κ. Νικόλαος Ρουσσάκης οργάνωσε και παρουσίασε στα Γερμανικά και στα Αγγλικά την προβολή των ενεργειών του νησιού της Χάλκης και των ανθρώπων του στην ITB 2024 στο Βερολίνο.

Η παρουσίαση είχε τεράστια επιτυχία και ο Δήμος Χάλκης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την στήριξη και την βοήθεια, τον ΕΟΤ και τους συνεργάτες του για την οργάνωση της πολύ ελπιδοφόρας και αισιόδοξης παρουσίασης που είχε σαν αποτέλεσμα να προβληθεί η Χάλκη σε όλο τον κόσμο.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης

Η Λέσχη Lions Χάλκης συνεχίζει την πλούσια δράση της!

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου ΚΕΠ Χάλκης

Σημαντικό έργο για την εξοικονόμηση και διασφάλιση ποιότητας νερού πραγματοποιείται στη Χάλκη