Χρ.Μιχαλάκης: Θα είναι μια ακόμη υπέροχη σεζόν

Χρ.Μιχαλάκης: Θα είναι μια ακόμη υπέροχη σεζόν

Χρ.Μιχαλάκης: Θα είναι μια ακόμη υπέροχη σεζόν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1585 ΦΟΡΕΣ

Θετικά τα μηνύματα από όλες τις τουριστικές αγορές για τη Ρόδο

Είναι άλλη μία καλή χρονιά για τη Ρόδο και όλα τα στοιχεία δείχνουν, ότι οι αγορές είναι μόνο με θετικά μηνύματα, πλην μίας-δύο αγορών και εξαιρετικές διαφαίνονται όλες οι προοπτικές για τη θερινή σεζόν στο νησί, όπως επισήμανε μιλώντας στον RV και τη Ρένα Παυλάκη, ο Χρήστος Μιχαλάκης, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού.

H νέα τουριστική σεζόν θα ξεκινήσει στο τέλος Μαρτίου μετά τις 25 του μήνα και θα ανεβαίνει καθημερινά, με κορύφωση στα τέλη Απριλίου, επισήμανε ο κ. Μιχαλάκης, με σημαντική αύξηση των προκρατήσεων, σημειώνοντας ότι «όλο αυτό, είναι το αποτέλεσμα πολύ σκληρής και μεθοδικής δουλειάς».

Ο κ. Μιχαλάκης τόνισε ότι αλλάζει η πελατεία, οι τάσεις του τουρισμού, αλλάζει δηλαδή το πελατολόγιό μας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρωτοποριακό πρόγραμμα Rhodes Co-Lab που υλοποιείται από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και στο μετασχηματισμό στην προσβασιμότητητα, στη διαχείριση των απορριμμάτων κ.λπ., αλλά και στην πρόσφατη διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο ΙΤΒ με τη δυναμική παρουσία της περιοχής μας και τη διαφημιστική καμπάνια του Νοτίου Αιγαίου στα τρένα και το τραμ της γερμανικής πρωτεύουσας, που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους δρόμους και τον συρμό.

“Aegean Islands – What you Love is Here” είναι το μήνυμα-πρόσκληση, με το οποίο τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, καλούν τους ταξιδιώτες για μία ακόμη χρόνια να ζήσουν εδώ τις στιγμές με τις οποίες θα γεμίσουν ενέργεια.

Η καμπάνια στα τρένα και το τραμ του Βερολίνου, για όλο τον Μάρτιο, «τρέχει» με εικόνα και πληροφορία για το πρόγραμμα “The Rhodes Co-Lab” και το Νότιο Αιγαίο.
Πηγή: Real Voice

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου