Σύσκεψη στη Ρόδο την Τρίτη για τη βίζα «εξπρές» των Τούρκων τουριστών

Σύσκεψη στη Ρόδο την Τρίτη για  τη βίζα «εξπρές» των Τούρκων τουριστών

Σύσκεψη στη Ρόδο την Τρίτη για τη βίζα «εξπρές» των Τούρκων τουριστών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 890 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο θα βρεθούν την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης και ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος προκειμένου να προεδρεύσουν σε σύσκεψη για την ομαλή λειτουργία έκδοσης της 7ήμερης βίζας για τους Τούρκους πολίτες.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 2.30 το μεσημέρι στο λιμάνι μας στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, και σε αυτήν θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ή εκπρόσωπός του, ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης,

ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Γιάννης Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος των τουριστικών Πρακτόρων Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου Βασίλης Βαγιανάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου εκπρόσωποι της Αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκανήσου και του κεντρικού λιμεναρχείου Ρόδου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι κ.κ. Λογοθέτης και Κυριαζόπουλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους θα πραγματοποιήσουν και αυτοψία στους χώρους του λιμανιού και ειδικότερα στους χώρους όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες των δύο εμπλεκόμενων υπουργείων, ώστε να δουν από κοντά την κατάσταση και τις ανάγκες που υπάρχουν ούτως να δρομολογηθούν λύσεις.

Οι δύο γενικοί γραμματείς θα επισκεφτούν και τα πέντε νησιά του Αιγαίου για τα οποία θα εφαρμοστεί το μέτρο, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του προγράμματος το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υποδοχή και εξυπηρέτηση των Τούρκων τουριστών, απαιτούνται, τόσο κατάλληλες υποδομές στο λιμάνι μας όσο και αύξηση της Αστυνομικής δύναμης που θα επιφορτιστεί με τις Υπηρεσίες Ελέγχου που απαιτούνται.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας