Τηλεοπτικό γύρισμα του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ «Φτάσαμε» της ΕΡΤ1 στην Κάρπαθο

Τηλεοπτικό γύρισμα του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ «Φτάσαμε» της ΕΡΤ1 στην Κάρπαθο

Τηλεοπτικό γύρισμα του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ «Φτάσαμε» της ΕΡΤ1 στην Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1390 ΦΟΡΕΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, ο δήμος Καρπάθου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «το δημοφιλές ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ “Φτάσαμε” της ΕΡΤ1, με παρουσιαστή τον διακεκριμένο Τζερόμ Καλούτα, έκανε την απόβασή του στον πανέμορφο προορισμό μας, την Κάρπαθο.

Από την πρώτη στιγμή που η παραγωγή του ντοκιμαντέρ επικοινώνησε με τον δήμο μας, συντονιστήκαμε στενά για να εξασφαλίσουμε, ότι η εμπειρία τους στο νησί θα ήταν μοναδική και θα αντικατόπτριζε την αυθεντικότητα, την ομορφιά και την πλούσια κουλτούρα της Καρπάθου.

Σε συνεργασία με το επιτελείο της εκπομπής, διοργανώσαμε δράσεις που επέτρεψαν την ανάδειξη λιγότερο γνωστών πτυχών του νησιού μας, προβάλλοντας τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα του τόπου μας.

Εξασφαλίσαμε δωρεάν διαμονή, μετακίνηση και γεύματα για την ομάδα παραγωγής, ευχαριστώντας θερμά τα ξενοδοχεία Popi Studios της κυρίας Πόπης Νικολαΐδου, το Golden Sun του Μιχάλη και Σταυρούλας Πύλιαρη, το Sunrise Car Rental του Γεώργιου Πύλιαρη για την παροχή ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, καθώς και το εστιατόριο Πεταλούδα του Μανώλη Πύλιαρη, και τα μέλη της ομάδας εργασίας τουρισμού Νικόλαο Παραγιό και Ντίνο Πρωτόπαπα για την ξενάγηση του συνεργείου στο νησί!

Η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τις ξεχωριστές πτυχές της Καρπάθου, τονίζοντας τη μοναδικότητα και την πλούσια κληρονομιά του νησιού μας.

Ευχαριστούμε την ΕΡΤ1 και την εκπομπή “Φτάσαμε” για την επιλογή τους να εξερευνήσουν και να παρουσιάσουν την Κάρπαθο στο ευρύ κοινό.

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους τηλεθεατές και τους επισκέπτες που θα ενθαρρυνθούν να επισκεφθούν το νησί μας, ανακαλύπτοντας από κοντά τη μαγεία της Καρπάθου».

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»