Η γυμνή φωτογράφηση της Lady Gaga

Η γυμνή φωτογράφηση της Lady Gaga

Η γυμνή φωτογράφηση της Lady Gaga

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 366 ΦΟΡΕΣ

Γυμνή και με γκρίζο μαλλί φωτογραφήθηκε η Lady Gaga για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair, όπου εκτός από το να δείχνει τα κάλλη της, μιλάει για sex, drugs και rock ‘n’ roll. Η εκκεντρική τραγουδίστρια κατάφερε και πάλι με τις δηλώσεις της

Γυμνή και με γκρίζο μαλλί φωτογραφήθηκε η Lady Gaga για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair, όπου εκτός από το να δείχνει τα κάλλη της, μιλάει για sex, drugs και rock ‘n’ roll. Η εκκεντρική τραγουδίστρια κατάφερε και πάλι με τις δηλώσεις της να προκαλέσει μεγάλο σούσουρο στους πάντες...

Η 24χρονη σταρ δηλώνει ότι σκοπίμως προσπαθεί να απέχει από το σεξ και ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν! "Προσπαθώ να αποφεύγω το σεξ όσο μπορώ. Θεωρώ ότι ο άλλος θα πάρει όλη μου την ενέργεια, όλη μου την έμπνευση μέσα από τη σεξουαλική πράξη. Γενικότερα είμαι μόναχικός άνθρωπος, νιώθω μόνη ακόμη και όταν είμαι σε σχέση. Από το πως είμαι στις σχέσεις μου εμπνεύστηκα και το τελευταίο μου hit Bad Romance", δηλώνει η τραγουδίστρια.

Η ίδια σεν διστάζει να μιλήσει και για τη χρήση κοκαϊνης που κάνει ενίοτε: "Δε θα πω ψέματα. Ναι, περιστασιακά κάνω ναρκωτικά. Όταν λέω περιστασιακά εννοώ λίγες φορές το χρόνο", παραδέχεται η τραγουδίστρια, η οποία δεν θέλει οι θαυμαστές της να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Όσο για το πως νιώθει ως παγκόσμια σταρ; Όπως επισημαίνει, δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα: "Μέχρι και πριν από δύο βδομάδες, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη στη ζωή μου και έγινα τόσο διάσημη. Είδα περίπου 5.000 ανθρώπους να περιμένουν για ένα αυτόγραφο και ένιωσα περίεργα. Σχεδόν εύχομαι να μην είχε συμβεί απότομα αυτή η αναγνωρισιμότητα αλλά να ερχόταν πιο σταδιακά, πιο ομαλά", λέει η ίδια.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!