3/Θ Δ.Σ.Καλαβαρδών-Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου

3/Θ Δ.Σ.Καλαβαρδών-Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου

3/Θ Δ.Σ.Καλαβαρδών-Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 693 ΦΟΡΕΣ

Με τον Μάνο Κοντολέων στα μονοπάτια των βιβλίων…

Παρέα με τον αγαπημένο συγγραφέα παιδικών, αλλά και βιβλίων για εφήβους και ενήλικες θα βρεθούν όσοι και όσες παρευρεθούν στη λογοτεχνική βραδιά που διουργανώνει το 3/θ Δημοτικό Σχολείο Καλαβαρδών με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα για το Παιδικό Βιβλίο.

Πιο συγκεκριμένα, το Σχολείο, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής περί της λογοτεχνικής βραδιάς, στην οποία θα παρευρεθεί ο συγγραφέας κ. Μάνος Κοντολέων:

«Ο Μάνος Κοντολέων και ο εκδοτικός οίκος Πατάκη ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση του σχολείου και θα βρίσκεται φιλοξενούμενός στις 4 και 5 Απριλίου στη Ρόδο.
Μαζί, θα συζητήσουμε για τα βιβλία που διάβασαν τα παιδιά μας, θα παρουσιάσουμε δράσεις που προετοιμάσαμε κατά τις αναγνώσεις μας και ο συγγραφέας θα υπογράψει τα βιβλία των παιδιών.

Το σχολείο μας απευθύνθηκε στα κοντινά σχολεία για τη συμμετοχή τους στο φιλαναγνωστικό διήμερο και το πρόγραμμα των συναντήσεων καθορίστηκε ως εξής:
Την Πέμπτη 4 Απριλίου, ο κος Κοντολέων θα παρευρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Σορωνής με τη συμμετοχή του 3/Θ Δ.Σ.Δαματριάς.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, ο κος Κοντολέων θα παρευρίσκεται στο 3/Θ Δ.Σ.Καλαβαρδών, με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων Σαλάκου και Έμπωνα.
Στο πλαίσιο του φιλαναγνωστικού διημέρου, η Φιλόμυθος Λέσχη Ανάγνωσης Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας της Ρόδου πραγματοποιεί ανοιχτό κάλεσμα σε ενήλικες την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 6.00 μ.μ στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβαρδών, ώστε να ξεδιπλώσουμε εντυπώσεις, σκέψεις, συναισθήματα από τις δικές μας αναγνώσεις των βιβλίων του συγγραφέα.

Σας περιμένουμε!»

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων