Φυλάκιση 10 μηνών σε 27χρονο για διάρρηξη κατοικίας στη Ρόδο

Φυλάκιση 10 μηνών σε 27χρονο  για διάρρηξη κατοικίας στη Ρόδο

Φυλάκιση 10 μηνών σε 27χρονο για διάρρηξη κατοικίας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 800 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματικό πρόστιμο, επιβλήθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων σε 27χρονο για τη διάρρηξη κατοικίας στη Ρόδο απ’ όπου και αφαίρεσε διάφορα τιμαλφή.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος κατηγορείται ότι, το χρονικό διάστημα από τις 9.30 έως τις 11 το βράδυ στις 11 Απριλίου 2021 διέρρηξε τη μπαλκονόπορτα σπιτιού στην πόλη της Ρόδου, σπάζοντας το τζάμι και αφού μπήκε μέσα, αφαίρεσε ένα παλιό ρολόι χειρός και ένα χρυσό δαχτυλίδι μεγάλης συναισθηματικής αξίας.

Μετά τη διάρρηξη, ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ μόλις οι ιδιοκτήτες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, άμεσα ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας, λίγο μετά τα μεσάνυκτα (ξημερώματα στις 12 Απριλίου 2021) εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, ο 27χρονος δικάστηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε φυλάκιση 12 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 50 ημερησίων μονάδων προς ένα ευρώ την ημέρα, ενώ η ποινή του είχε ανασταλεί υπό τον όρο της εμφάνισής του μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Κατά της απόφασης αυτής, ο 27χρονος άσκησε έφεση η οποία εξετάστηκε χθες και το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων, το οποίο και μείωσε την ποινή για τον κατηγορούμενο σε 10 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 50 ημερήσιων μονάδων, προς ένα ευρώ την ημέρα.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών