Μετάλλια για τους Νόβα και Κρεσταινίτη σε ποδηλατικούς αγώνες στο Λασίθι και τον Γέρακα

Μετάλλια για τους Νόβα και Κρεσταινίτη σε ποδηλατικούς αγώνες στο Λασίθι και τον Γέρακα

Μετάλλια για τους Νόβα και Κρεσταινίτη σε ποδηλατικούς αγώνες στο Λασίθι και τον Γέρακα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 638 ΦΟΡΕΣ

Δύο σημαντικές παρουσίες είχε ο Ροδήλιος σε ποδηλατικούς αγώνες εκτός Ρόδου και συγκεκριμένα στο Λασίθι και τον Γέρακα Αττικής με τον Αναστάσιο Νόβα και τον Φίλιππο Κρεσταινίτη, δείγμα της αναπτυξιακής προσπάθειας για την ανάδειξη των ταλέντων στο άθλημα από το νησί.


Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Στο διήμερο διασυλλογικό αγώνα δρόμου ‘’Giro di Neapoli’’ στις 30 και 31/03/2024 που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Ποδηλατικός Όμιλος “Δρήρος” Νεάπολη Λασιθίου αγωνίστηκε ο Αναστάσιος Νόβας.

Το Σάββατο στον αγώνα αντοχής, ο Νόβας στα πρώτα 5 χιλιόμετρα έπαθε λάστιχο και εγκατέλειψε, ενώ την Κυριακή στο criterium, αποσπάστηκαν από το κυρίως γκρουπ μαζί με τον εξαιρετικό αθλητή Νίκο Γεωργουσάκη και στο τελικό σπριντ ο Αναστάσης ήταν ο νικητής του αγώνα. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον αθλητή για την αγωνιστικότητά του και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας για τον άριστο σχεδιασμό και την προετοιμασία.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία του αθλητή μας τον Ποδηλατικος Όμιλο “Δρήρο” Νεάπολης Λασιθίου. Μεγάλη επιτυχία και 3η θέση για τον αθλητή μας Φίλιππο Κρεσταινίτη στο αγώνισμα τού criterium, στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου, με την επωνυμία ‘’Circuit Γέρακας #1’’ που διεξήχθη στον Γέρακα Αττικής. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.

Ο αθλητής μας συμμετείχε στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Αγόρια σε σιρκουί 15 στροφών. Τον μικρό αθλητή μας συνόδευσε ο κ. Γιώργος Κρεσταινίτης. Ο σύλλογός μας τον ευχαριστεί για τη συνεχή υποστήριξη και αρωγή του στο έργο μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”