Για ένα ακόμα βήμα παραμονής ο Διαγόρας σήμερα με την Παναχαϊκή

Για ένα ακόμα βήμα παραμονής ο Διαγόρας σήμερα με την Παναχαϊκή

Για ένα ακόμα βήμα παραμονής ο Διαγόρας σήμερα με την Παναχαϊκή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 684 ΦΟΡΕΣ

Να δώσει συνέχεια μετά τη μεγάλη νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Παναθηναϊκού Β’ θέλει σήμερα στις 15.00 ο Διαγόρας, αφού θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τα play out της Super League 2.

Από την ημέρα του ορισμού της παραπάνω αναμέτρησης, οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν ανακοίνωση-κάλεσμα προς όλους τους φίλους της ομάδας για βροντερό «παρών» στο γήπεδο, ώστε σε αθλητικό πλαίσιο ν’ αποτελέσουν τον… δωδέκατο παίκτη και να βοηθήσουν ώστε να γίνει άλλο ένα βήμα παραμονής.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Ανδρικόπουλος από τις Κυκλάδες με βοηθούς τους Απτόσογλου και Νιδριώτη του Συνδέσμου Αθηνών.

Μοναδικός αμφίβολος για την ομάδα του νησιού μας είναι ο Στέργιος Δημόπουλος με τράβηγμα στον δικέφαλο από την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, αφού επιστρέφει κανονικά κι ο Αντετσίνα, παρά τον μικροτραυματισμό του.

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ουδεμία σχέση με τις αφίσες…»
Χθες, η ΠΑΕ Διαγόρας εξέδωσε ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει, ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αφίσες που τοποθετήθηκαν σε κάποια σημεία της πόλης και… δυναμιτίζουν το κλίμα.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Διαγόρας δηλώνει κατηγορηματικά, ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με τις αφίσες, που αναρτήθηκαν από μεμονωμένα άτομα, σε λίγα σημεία της πόλης. Η ΠΑΕ Διαγόρας φροντίζει ήδη για το κατέβασμα των αφισών! Η ΠΑΕ Διαγόρας και οι οργανωμένοι φίλαθλοί της δεν έχουν καμία σχέση αλλά και οποιουδήποτε άλλου ιδίου είδους ενέργειες μεμονωμένων ατόμων».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”