Μία ξεχωριστή βιβλιοπαρουσίαση με σημαντικά μηνύματα για την αγάπη και την ενσυναίσθηση

Μία ξεχωριστή βιβλιοπαρουσίαση με σημαντικά μηνύματα για την αγάπη και την ενσυναίσθηση

Μία ξεχωριστή βιβλιοπαρουσίαση με σημαντικά μηνύματα για την αγάπη και την ενσυναίσθηση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1495 ΦΟΡΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 6 Απριλίου 2024, η παρουσίαση του βιβλίου της κας Βασιλικής Πίτση «Ο γαϊδαράκος Θαλής και το τριαντάφυλλο που το έλεγαν Αγάπη», στην προγραμματισμένη εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας σε συνεργασία με την Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων και την αρωγή του δήμου Βέλου Βόχας και του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, στον φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το παραμύθι της εκλεκτής συγγραφέως, Βασιλικής Πίτση, με τίτλο «Ο γαϊδαράκος Θαλής και το τριαντάφυλλο που το έλεγαν αγάπη», το οποίο μιλάει για την αγάπη και την ενσυναίσθηση και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΗΓΗ iwrite.

Το παραμύθι αυτό γράφτηκε με αφορμή τον θάνατο της πολυαγαπημένης κόρης της συγγραφέως, Θάλειας Καρακατσάνη, εκπαιδευτικού Ειδικής Αγωγής, από μεταστατικό καρκίνο.

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας ευχαριστεί τους εκλεκτούς ομιλητές, την κα Ελένη Ψευτέλλη Κορωνιώτη, συγγραφέα, για την εξαιρετική παρουσίαση του βιβλίου και τον κ. Βασίλειο Μάρκου, ιατρό παθολόγο – ογκολόγο, για τη σημαντική αναφορά του στην ασθένεια του καρκίνου.

Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας και αντιπεριφερειάρχη Υγείας περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Χρυσοβαλάντη Μέλλο καθώς και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής δήμου Βέλου-Βόχας κα Ελευθερία Παπαλέκα, για την παρουσία και τη στήριξή τους στην εκδήλωση.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατίθενται, από τη συγγραφέα, στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας