Γ' Εθνική: Με την Κ16 η Ρόδος!

Γ' Εθνική: Με την Κ16 η Ρόδος!

Γ' Εθνική: Με την Κ16 η Ρόδος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1633 ΦΟΡΕΣ

Με την Κ16 θα «κατέβει» στο σημερινό (2.30μ.μ.) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων η Ρόδος! Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, με εξαίρεση τρεις, αποφάσισαν να κάνουν αποχή με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα.


Προκειμένου λοιπόν η ομάδα να μην μηδενιστεί, πάρθηκε η απόφαση να παραταχθεί με την Κ16 σε μια ακόμα κίνηση που θα μείνει στην ιστορία (μετά από εκείνα τα παιχνίδια πριν από δύο χρόνια) όπου η ομάδα δεν είχε «κατέβει» καθόλου να αγωνιστεί και μάλιστα σε εντός έδρας αναμετρήσεις!


Τουλάχιστον αυτή τη φορά θα αγωνιστούν ντόπιοι παίκτες, οι οποίοι θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός σε μια Εθνική κατηγορία. Οι μόνοι παίκτες της πρώτης ομάδας που ταξίδεψαν με την αποστολή είναι οι Ξεπαπαδάκης, Ζόγκας και Τρόκα. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές της Κ16, Κώστας Λύρας και Κοσμάς Σταματάκης. Επίσης, ταξίδεψαν κανονικά ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Νίκος Κουρμπανάς και ο συνεργάτης του, Μιχάλης Χαρίτος. Μέχρι και τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές πάντως, ήταν άγνωστο αν ο Κουρμπανάς θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο στη σημερινή αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, βαραίνει ασφαλώς για μια ακόμα φορά τη Διοίκηση, η οποία συγκεντρώνει πλέον και την έντονη δυσαρέσκεια των φιλάθλων του νησιού οι οποίοι βλέπουν και πάλι να ξεκινάει η χρονιά με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες και τελικά να καταλήγει σε… βατερλό. 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Τριχιάς: «Όσο προχωράμε, τόσο καλύτερο για τα παιδιά»

Η πρόκριση στον Ιάλυσο!

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»