Από τον Borat και τον Bruno στον Freddie Mercury

Από τον Borat και τον Bruno στον Freddie Mercury

Από τον Borat και τον Bruno στον Freddie Mercury

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 324 ΦΟΡΕΣ

Τον έχουμε γνωρίσει ως αναρχικό κωμικό σε άκρως εκκεντρικούς ρόλους, όπως ο Borat και ο Bruno. Τώρα, ο Sacha Baron Cohen δείχνει διάθεση να «σοβαρευτεί» λίγο συμφωνώντας να υποδυθεί τον τραγουδιστή του θρυλικού βρετανικού ροκ συγκροτήματος Queen, Freddie

Τον έχουμε γνωρίσει ως αναρχικό κωμικό σε άκρως εκκεντρικούς ρόλους, όπως ο Borat και ο Bruno. Τώρα, ο Sacha Baron Cohen δείχνει διάθεση να «σοβαρευτεί» λίγο συμφωνώντας να υποδυθεί τον τραγουδιστή του θρυλικού βρετανικού ροκ συγκροτήματος Queen, Freddie Mercury.

Η ταινία, την οποία αυτή την εποχή γράφει ο σεναριογράφος-εγγύηση για τις βιογραφίες Peter Morgan («Η Βασίλισσα», «Ο Τελευταίος Βασιλιάς Της Σκοτίας», «The Damned United»), θα ακολουθεί τον μεγάλο τραγουδιστή και showman από τις απαρχές της δημιουργίας των Queen μέχρι το απόγειό τους και τον ξαφνικό θάνατό του από βρογχοπνευμονία λόγω AIDS στις 24 Νοεμβρίου 1991, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς του.

Ο παραγωγός Graham King κατάφερε να εξασφαλίσει από τους εναπομείναντες Queen (που στηρίζουν στο έπακρον το project) τα δικαιώματα πολλών επιτυχιών τους, όπως τα «Bohemian Rhapsody», «We Are The Champions» και «We Will Rock You» ανάμεσα σε άλλα, τα οποία θα ακούγονται στην ταινία.

«Οι Queen είναι ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών και μια ξεχωριστή “μάρκα” μουσικής, παντελώς ξεχωριστή. Ο Freddie Mercury ήταν ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης που ενέπνευσε πολλούς, οπότε, με τον Sacha στον πρώτο ρόλο, το σενάριο του Peter και την υποστήριξη των Queen, έχουμε τον τέλειο συνδυασμό για να αφηγηθούμε την πραγματική ιστορία πίσω από την επιτυχία τους», ανέφερε ο King σε δήλωση που εξέδωσε.

Το μόνο θέμα που προκύπτει (γιατί είμαστε σίγουροι ότι ένας καλός σκηνοθέτης θα βρεθεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο) είναι οι φωνητικές ικανότητες του Cohen, σε περίπτωση που χρειαστεί να τραγουδήσει στην ταινία. Ας ελπίσουμε ότι τα μαθήματα που είχε πάρει για το ρόλο του εκκεντρικού κουρέα στο σκοτεινό μιούζικαλ «Sweeney Todd: O Φονικός Κουρέας Της Οδού Φλιτ» του Tim Burton.

Όπως και να’χει, εμείς περιμένουμε την ταινία με αγωνία… We will we will ROCK YOU!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!